FLOWLEZ

Informasi Cookie

A cookie minangka teks cilik sing ditransfer menyang browser saka situs sing dibukak. Iki mbantu situs ngelingake informasi babagan sampeyan, umpamane, apa basa sing sampeyan pilih kanggo ndeleng. Iki bakal migunani yen sampeyan ngunjungi situs sing padha. Thanks kanggo cookie, situs browsing dadi luwih trep.

Cookie digunakake kanggo akeh tujuan. Contone, ngidini sampeyan nyimpen setelan SafeSearch, nampilake pariwara sing migunani, count jumlah kunjungan kaca lan nglindhungi data pangguna.

cookie apa sing digunakake?

Cookie sing digunakake ngidini kita ngenali wong-wong sing ngunjungi situs web kanthi bola-bali, mula ora kudu ngetik jeneng pangguna lan sandhi.

Ganti setelan cookie

Sawetara pangguna seneng ngalangi cookie, saéngga umume browser modern nyedhiyakake kemampuan kanggo ngatur. Ing sawetara browser, sampeyan bisa ngatur aturan kanggo nggarap cookie kanggo saben situs kasebut kanthi kapisah, sing ngidini sampeyan ngatur privasi kanthi luwih akurat. Contone, sampeyan bisa mateni katrangan cookie saka kabeh situs kajaba sing dipercaya.

Apa sing kedadeyan nalika cookie ora aktif?

Yen larangan ngirit utawa mbusak cookie, pangguna ora bisa mbukak kaca kasebut.