FLOWLEZ

Kanggo sing duwe hak cipta

Administrasi Situs ora ngontrol lan ora bisa tanggung jawab kanggo informasi sing dikirim dening pangguna. Ora ana solusi teknis ing piranti lunak situs sing otomatis sensor lan ngawasi tumindak pangguna ing panggunaan situs kasebut.

Miturut posisi legal Pengadilan Arbitrasi Tinggi Federasi Rusia, ditulis ing keputusan Presidium 23.12. 2008 N 10962/08, panyedhiya ora tanggung jawab kanggo informasi sing dikirim, yen ora miwiti ngirim, milih sing nampa informasi, mengaruhi integritas informasi sing ditularake.

Situs web flowlez.com ora nggunakake salinan fisik utawa asli musik utawa salinan fisik liyane sing bisa ditondoi minangka trek musik.

Administrasi ing Situs nggunakake teknologi nyisipake konten video saka situs youtube.com. Dadi, situs youtube.com, minangka pangguna, nyedhiyakake Administrasi kanthi lisensi non-eksklusif, gratis, ing saindenging jagad kanggo ngakses konten situs youtube.com lan digunakake ing watesan sing diidini dening fungsi youtube.com layanan (kalebu hak kanggo ngasilake, nyebar, modifikasi, demonstrasi lan demonstrasi).

Kutipan saka perjanjian pangguna youtube.com:

Hak diwenehake dening YouTube
Kanthi ngunggahake Konten menyang platform, sampeyan menehi lisensi YouTube sing ora eksklusif, bisa ditransfer, tanpa royalti kanggo nggunakake Konten ing saindenging jagad, kanthi hak sublicense. YouTube nampa, antara liya, hak kanggo ngasilake, nyebarake, modifikasi lan nampilake Konten Sampeyan kanggo pangembangan, fungsi lan perbaikan Layanan.
Hak diwenehake kanggo pangguna liyane
Sampeyan menehi lisensi kanggo kabeh pangguna Layanan kanthi eksklusif, bebas royalti, ing saindenging jagad kanggo ngakses lan nggunakake Konten miturut watesan sing diidini dening fungsi Layanan (kalebu hak kanggo ngasilake, nyebarake, ngowahi, nampilake lan nduduhake).

Administrasi Situs ngetrapake langkah-langkah kanggo nyegah pelanggaran hak cipta nggunakake Situs flowlez.com, sing disedhiyakake ing Perjanjian Pengguna.

Yen sampeyan duwe hak properti eksklusif, kalebu:

hak reproduksi eksklusif;
hak distribusi eksklusif;
hak eksklusif kanggo tampilan umum;
hak eksklusif kanggo komunikasi karo masarakat

lan hak sampeyan dilanggar kanthi salah sawijining cara utawa nggunakake sumber iki, Administrasi njaluk langsung menehi kabar babagan layanan penanganan keluhan nganggo email nganggo formulir ing ngisor iki.

Pesen sampeyan bakal dianggep tanpa gagal. Sampeyan bakal nampa pesen babagan asil tumindak sing ditindakake babagan pelanggaran hak eksklusif kasebut. Keluhan kasebut bakal dipertimbangkan sajrone wektu ora luwih saka 5 (lima) dina kerja. Miturut undang-undang Federasi Rusia saiki, pamrentah siyap nimbang prekara kontroversial ing framework prosedur penyelesaian pra-pengadilan (klaim utawa liyane).

Contoh surat klaim:

1. Data produk:
1.1. Jeneng produk - Rusia lan Inggris (yen ana versi Inggris).
1.2. Kaca produk resmi ing Internet (yen kasedhiya).
1.3. Nomer sing diwenehake menyang produk miturut dhaptar negara.
1.4. Kanggo Badan Hukum / Pamilik publikasi elektronik / program komputer / database - Salin dokumen babagan registrasi negara.

Kanggo entitas ukum / hak cipta sing duwe materi film lan video - sertifikat sewa (salinan).
2. Informasi babagan sing duwe hak cipta:
2.1. Jeneng lengkap entitas hukum.
2.2. Alamat layang. (yen ora ana match ing antarane alamat legal lan pos, wajib diwenehi alamat legal).
2.3. Situs sing duwe hak cipta ing Internet.
2.4. Lisensi kanggo hak operate (yen kegiatan kasebut dilisensi kanthi cara sing ditemtokake dening ukum).
2.5. Hubungi wong sing duwe hak cipta (jeneng, posisi, nomer telpon, email).

3. Rincian wong sing ngajokake keluhan:
3.1. Jeneng lengkap
3.2. Posisi
3.3. Telpon
3.4. email
3.5. Salinan surat kuasa kanggo tumindak atas Jeneng Hak Cipta (ora dibutuhake yen wong sing ngirim komplain kasebut minangka kepala perusahaan Pemegang Hak Cipta). Yen keluhan kasebut diajukake dudu dening pihak sing duwe hak cipta, nanging dening perwakilan sing sah - entitas hukum, sampeyan kudu nyediakake salinan surat pengacara kanggo tumindak individu atas jenenge perusahaan, sing diidini dening kuasa pengacara Pemegang Hak Cipta (ora dibutuhake yen wong sing nggawe komplain kasebut minangka kepala perusahaan perwakilan).

4. Data klaim.
4.1. Alamat kaca situs sing ngemot link menyang data sing nglanggar hak. Tautane kudune kaya https://flowlez.com/XXXX/XXXXXX/
4.2. Katrangan lengkap babagan inti pelanggaran hak (kenapa penyebaran informasi iki dilarang dening Pemegang Hak Cipta).

5. Lengganan babagan legalitas tumindak (diisi tangan lan dikirim versi sing wis dipindai). Wajib kanggo saben keluhan.



Email kita: flowlez.com@gmail.com

Asli: https://flowlez.com/ru/cms/copyright/