FLOWLEZ

Kebijakan privasi

1. Pranata umum

Kawicaksanan iki kanggo ngolah data pribadi wis disusun sesuai karo persyaratane hukum lan nemtokake prosedur kanggo ngolah data pribadi lan langkah-langkah kanggo njamin keamanan data pribadi sing dijupuk dening Administrasi situs flowlez.com (ing ngisor iki diarani dadi Operator).

1.1. Operator kasebut minangka target lan syarat sing paling penting kanggo implementasine kegiyatan kanggo ngati-ati hak asasi manungsa lan sipil lan kebebasan nalika ngolah data pribadine, kalebu nglindhungi hak-hak rahasia, rahasia pribadi lan kulawarga.

1.2. Kebijakan Operator iki babagan pemrosesan data pribadi (sing saiki diarani Kebijakan) ditrapake kanggo kabeh informasi sing bisa ditampa Operator babagan pengunjung situs web flowlez.com.

2. Konsep dhasar sing digunakake ing Kebijakan

2.1. Ngolah data pribadi kanthi otomatis - ngolah data pribadi nggunakake teknologi komputer;

2.2. Pamblokiran data pribadi - mandap sementara proses data pribadi (kajaba yen proses perlu kanggo njlentrehake data pribadi);

2.3. Situs web - seperangkat bahan grafis lan informasi, uga program komputer lan database, supaya kasedhiyan ing Internet ing alamat jaringan flowlez.com;

2.4. Sistem informasi data pribadi - sekumpulan data pribadi sing ana ing basis data, lan teknologi informasi lan sarana teknis sing bisa diproses;

2.5. Depersonalisasi data pribadi - tumindak minangka asil sing ora bisa ditemtokake, tanpa nggunakake informasi tambahan, kepemilikan data pribadi dening pangguna tartamtu utawa subyek data pribadi liyane;

2.6. Ngolah data pribadi - tumindak (operasi) utawa sawetara tumindak (operasi) sing ditindakake kanthi nggunakake alat otomatis utawa tanpa nggunakake alat kaya ngono karo data pribadi, kalebu koleksi, rekaman, sistematisasi, akumulasi, panyimpenan, klarifikasi (nganyari, pangowahan), ekstraksi , nggunakake, transfer (distribusi, panentu, akses), depersonalisasi, pemblokiran, pambusakan, kerusakan data pribadi;

2.7. Operator - badan negara, badan kotamadya, badan hukum utawa individu, independen utawa bebarengan karo wong liya sing ngatur lan (utawa) nindakake pangolahan data pribadi, uga nemtokake tujuan ngolah data pribadi, komposisi data pribadi sing bakal diproses, tumindak (operasi) ditindakake kanthi data pribadi;

2.8. Data pribadi - informasi apa wae sing ana gandhengane langsung utawa ora langsung karo Pangguna tartamtu saka situs web flowlez.com;

2.9. Pangguna - pengunjung ing situs web flowlez.com;

2.10. Penyediaan data pribadi - tumindak sing ditujokake kanggo nyampekano data pribadi marang wong tartamtu utawa kalangan tartamtu;

2.11. Penyebaran data pribadi - tumindak apa wae sing ditujokake kanggo mbukak data pribadi menyang bunderan wong sing ora ditemtokake (transfer data pribadi) utawa supaya ngerti data pribadi sawetara wong tanpa wates, kalebu pambocoran data pribadi ing media, dikirim ing jaringan informasi lan telekomunikasi utawa nyedhiyakake akses menyang data pribadi kanthi cara liya;

2.12. Transfer data pribadi lintas batas - transfer data pribadi menyang wilayah negara manca menyang panguwasa negara manca, menyang individu manca utawa badan hukum manca negara;

2.13. Rusak data pribadi - tumindak apa wae sing asile data pribadi dirusak kanthi ora bisa dipulihake maneh konten data pribadi ing sistem informasi data pribadi lan (utawa) pelaku materi data pribadi dirusak.

3. Operator bisa ngolah data pribadi ing ngisor iki saka Panganggo

3.1. Jeneng Lengkap;

3.2. Alamat email;

3.3. Nomer telpon;

3.4. Taun, wulan, tanggal lan papan lair;

3.5. Foto;

3.6. Situs iki uga nglumpukake lan ngolah data anonim babagan pengunjung (kalebu cookie) nggunakake layanan statistik Internet (Yandex Metrica lan Google Analytics lan liya-liyane).

3.7. Data ing ndhuwur sing kasebut ing teks Kebijakan kasebut disawijikake karo konsep umum data pribadi.

4. Tujuan ngolah data pribadi

4.1. Tujuan kanggo ngolah data pribadi pangguna yaiku kanggo menehi informasi marang pangguna kanthi ngirim email; nyedhiyakake pangguna menyang akses menyang layanan, informasi lan / utawa materi sing ana ing situs web.

4.2. Kajaba iku, Operator duwe hak ngirim kabar menyang pangguna babagan produk lan layanan anyar, penawaran khusus lan macem-macem acara. Pangguna bisa nolak nampa pesen informasi kanthi ngirim surat menyang Operator ing alamat email flowlez.com@gmail.com kanthi cathetan "Nolak kabar babagan produk lan layanan anyar lan penawaran khusus".

4.3. Data pangguna anonim sing diklumpukake nggunakake layanan statistik Internet digunakake kanggo nglumpukake informasi babagan tumindak Pangguna ing situs iki, ngapikake kualitas situs lan isine.

5. Dhasar ukum kanggo ngolah data pribadi

5.1. Operator ngolah data pribadi pangguna mung yen diisi lan / utawa dikirim dening pangguna kanthi mandhiri liwat formulir khusus sing ana ing situs web flowlez.com. Kanthi ngisi formulir sing cocog lan / utawa ngirim data pribadine menyang Operator, Pangguna setuju karo Kebijakan iki.

5.2. Operator ngolah data anonim babagan Pangguna yen diidini ing setelan browser Panganggo (panyimpenan cookie lan panggunaan teknologi JavaScript diaktifake).

6. Prosedur kanggo nglumpukake, nyimpen, ngirim lan jinis pangolahan data pribadi liyane

Keamanan data pribadi sing diproses dening Operator dipesthekake liwat implementasi langkah-langkah legal, organisasi lan teknis sing dibutuhake kanggo tundhuk kanthi tuntas karo peraturan perundang-undangan saiki ing bidang perlindungan data pribadi.

6.1. Operator njamin keamanan data pribadi lan njupuk kabeh langkah sing bisa ditindakake kanggo ngilangi akses menyang data pribadi wong sing ora sah.

6.2. Data pribadi pangguna ora bakal, ing kahanan apa wae, bakal ditransfer menyang pihak katelu, kajaba ing kasus sing gegandhengan karo implementasi undang-undang saiki.

6.3. Yen mbukak akurasi data pribadi, Pangguna bisa nganyari kanthi mandiri kanthi ngirim kabar menyang Operator menyang alamat e-mail Operator flowlez.com@gmail.com sing ditandhani "Nganyari data pribadi".

6.4. Periode kanggo ngolah data pribadi ora winates. Pangguna bisa kapan wae mbatalake idin kanggo ngolah data pribadi kanthi ngirim kabar menyang Operator liwat email liwat alamat email Operator flowlez.com@gmail.com kanthi cathetan "Pembatalan idin kanggo proses pribadi data ”.

7. Transfer data pribadi liwat wates

7.1. Sadurunge miwiti transfer data pribadi lintas batas, operator kasebut wajib mesthekake manawa negara manca sing wilayah kasebut arep ngirim data pribadi menehi perlindungan sing bisa dipercaya kanggo subyek data pribadi.

7.2. Transfer data pribadi lintas-wates ing wilayah negara manca sing ora memenuhi persyaratan ing ndhuwur bisa ditindakake mung yen subyek data pribadi idin kanthi tinulis menyang transfer lintas data pribadi lan / utawa eksekusi perjanjian sing dadi subyek data pribadi.

8. Pranata Pungkasan

8.1. Pangguna bisa nampa klarifikasi babagan masalah sing dikarepake babagan pemrosesan data pribadine kanthi ngubungi Operator liwat e-mail flowlez.com@gmail.com.

8.2. Dokumen iki bakal nggambarake pangowahan kebijakan pamrosesan data pribadi dening Operator. Kebijakan kasebut tetep tanpa wates nganti diganti karo versi anyar.

8.3. Versi Kebijakan saiki kasedhiya ing Internet kanthi bebas ing flowlez.com/ru/cms/policy/.