FLOWLEZ

Perjanjian Panganggo

Perjanjian Panganggo iki ngatur hubungan antarane pamilik situs flowlez.com (sabanjure diarani Administrasi) lan pangguna Internet (sabanjure diarani pangguna) sing asale saka panggunaan sumber daya Internet flowlez.com (ing ngisor iki diarani minangka Situs), ing syarat-syarat sing ditemtokake ing Perjanjian Panganggo. Administrasi lan Pangguna kasebut sabanjure diarani Partai, lan kanthi kapisah - Partai.

Ditampa saka Perjanjian Panganggo iki minangka tumindak pangguna sing ditindakake ing Situs Administrasi.

Perjanjian Pangguna bisa diganti dening Administrasi kapan wae tanpa ana kabar khusus kanggo pangguna. Edisi anyar saka Perjanjian Panganggo wiwit diwiwiti nalika dikirim ing situs kasebut.

Versi saiki (asli) Perjanjian Panganggo iki kasedhiya ing https://flowlez.com/ru/cms/user-agreement/.

1. Pranata Umum

1.1. Situs kasebut minangka koleksi informasi, Konten lan program komputer sing ana ing sistem informasi sing njamin kasedhiya informasi lan Konten ing Internet ing alamat jaringan: flowlez.com.

1.2. Perjanjian Pangguna iki nemtokake hak lan kewajiban pangguna lan Administrasi. Aturan kasebut uga ditrapake kanggo hubungan sing ana gandhengane karo hak lan kepentingan pihak katelu sing dudu pangguna, sing bisa uga kena pengaruh saka tumindak pangguna.

1.3 Administrasi nindakake kegiatan kanggo nyedhiyakake kamungkinan ngirim konten musik (jeneng artis, jeneng album, judhul lagu, lirik lagu, terjemahan lagu, tautan lagu ing youtube.com) (sabanjure diarani Konten) ing Situs kasebut, lan uga nyedhiyakake kabeh Pangguna kanthi kemampuan kanggo ngakses Konten kasebut ing Situs sing tundhuk karo syarat-syarat Perjanjian iki.

1.4 Situs kasebut nyedhiyakake pangguna kesempatan kanggo nggunakake Situs ing framework sing diidini dening undang-undang Federasi Rusia, uga ing kemampuan Situs kasebut, sing diwenehake dening Administrasi.

2. Kewajiban Panganggo

2.1 Situs kasebut nyedhiyakake pangguna kesempatan kanggo nggunakake Situs kasebut ing kerangka kerja sing diidini undang-undang Federasi Rusia, uga ing kemampuan Situs kasebut, sing diwenehake dening Administrasi.

2.2 Nalika nggunakake Situs kasebut, Pangguna wajib netepi persyaratan undang-undang properti intelektual, ora nglanggar hak cipta / hak sing ana gandhengane karo pihak katelu lan ora tumindak sing bisa nyebabake lan / utawa nglanggar hak cipta / gegandhengan hak pihak katelu.

2.3 Pangguna tanggung jawab independen kanggo kabeh tumindak, sing ditindakake nalika nggunakake Situs kasebut, sesuai karo undang-undang Federasi Rusia.

2.4 Pangguna duwe hak ngirim Konten ing situs kasebut yen pangguna nduweni hak kanggo nyelehake Konten kasebut lan yen tumindak kasebut ora mengaruhi hak lan kepentingan sah pihak katelu, kalebu panulis Konten.

2.5 Sadurunge ngirim informasi lan Konten, Pangguna kudu luwih dhisik menilai legalitas posting kasebut. Yen ana keraguan babagan sah implementasi tumindak tartamtu, kalebu panempatan informasi lan / utawa Konten, Administrasi nyaranake supaya ora tumindak kasebut.

2.6 Pangguna tanggung jawab pribadi kanggo informasi sing dikirim ing Situs tanpa watesan wektu kanggo posting kasebut.

2.7 Pangguna dilarang saka:

2.7.1 Ngunggah, nyimpen, nerbitake, nyebarake lan nyedhiyakake akses utawa nggunakake informasi apa wae sing: ngemot ancaman, diskrit, nyinggung, ngremehake kehormatan lan martabat utawa reputasi bisnis, utawa nglanggar privasi pangguna liyane utawa pihak katelu; nglanggar hak bocah cilik; ora sopan utawa saru, ngemot basa saru, ngemot gambar lan teks utawa adegan porno sing kalebu bocah cilik; ngemot adegan kekerasan utawa perawatan kewan sing ora manusiawi; ngemot katrangan babagan cara lan cara lampus, apa wae hasutan kanggo nindakake; nyengkuyung lan / utawa nyengkuyung nyengkuyung rasa rasis, religius, etnis utawa permusuhan, nyengkuyung fasis utawa ideologi kaunggulan ras; ngemot bahan ekstremis; promosi kegiatan pidana utawa ngemot tips, instruksi utawa pedoman kanggo nindakake tindak pidana, ngemot informasi akses winates, kalebu, nanging ora diwatesi, rahasia negara lan komersial, informasi babagan urip pribadi pihak katelu; ngemot pariwara utawa ngandharake babagan daya tarik panggunaan obat-obatan, kalebu "obat digital" (file swara sing mengaruhi otak manungsa liwat denyutan binaural), informasi babagan distribusi obat, resep kanggo pembuatan lan saran babagan panggunaan; iku apus-apus; lan uga nglanggar hak lan kepentingan liyane warga lan badan hukum utawa syarat-syarat undang-undang Federasi Rusia.

2.7.2 Unggah, nyimpen, nerbitake, nyebarake lan nyedhiyakake akses utawa nggunakake properti intelektual pangguna liyane saka Situs kasebut lan pihak katelu.

2.7.3 Ngunggah, nyimpen, nerbitake, nyebarake lan nyedhiyakake akses utawa nggunakake virus, Trojan lan program jahat liyane.

3. Kewajiban Administrasi

3.1 Administrasi duwe hak kanggo nyedhiyakake pangguna kabeh layanan situs kanggo digunakake.

3.2 Administrasi duwe hak sawayah-wayah kanggo wektu sing winates kanggo matesi akses menyang layanan, bagean saka Situs, Konten tanpa menehi kabar sadurunge pangguna utawa nggawe pangowahan menyang Perjanjian Panganggo iki.

3.3 Administrasi duwe hak kanggo mbusak, mblokir, mbatalake saka Situs, Konten sing dikirim dening pangguna sing nglanggar aturan Perjanjian iki utawa nglanggar norma-norma undang-undang Federasi Rusia, kalebu norma-norma undang-undang Federasi Rusia babagan kekayaan intelektual.

3.4 Administrasi ora tanggung jawab kanggo kualitas layanan sing diwenehake dening pihak katelu menyang Pangguna Situs, sanajan link menyang layanan kasebut ana ing situs kasebut.

4. Ngunggah Konten

4.1 Pangguna setuju lan negesake manawa dheweke duwe hak ngunggah menyang Situs mung Konten sing diduweni kanthi sah, lan ora nduweni hak kanggo ngunggah Konten sing dudu duweke Pangguna kanthi sah.

4.2 Administrasi duwe, kanthi non-eksklusif, hak nggunakake Konten (reproduksi, distribusi, tampilan umum, terjemahan utawa proses liyane saka Konten) sing diunggah dening Pangguna.

4.3 Administrasi kasebut netepake, lan Pangguna ngerti lan setuju manawa kapan Administrasi duwe hak mungkasi / nolak kemampuan pangguna nggunakake Situs kasebut. Ing wektu sing padha, Administrasi, sesuai karo Perjanjian iki lan undang-undang Federasi Rusia, ora duwe kewajiban nyedhiyakake pangguna kesempatan kanggo ngunggah Konten menyang Situs kasebut lan ora tanggung jawab marang pangguna yen nggarap situs kasebut dipungkasi / dilereni amarga ana sebab apa wae.

5. Kahanan liyane

5.1 Administrasi Situs nyedhiyakake kemungkinan teknis panggunaan dening Pangguna, ora melu nggawe konten informasi pangguna lan ora ngontrol lan ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa tumindak apa wae sing ana gandhengane karo panggunaan .

5.2 Administrasi Situs njupuk tindakan kanggo nglindhungi hak-hak lan kepentingan individu lan njamin kepatuhan karo persyaratan undang-undang Federasi Rusia sawise wong sing kasengsem ngetrapake Administrasi Situs kanthi cara sing wis ditemtokake. Administrasi situs ora tanggung jawab nglanggar pangguna saka aturan kasebut lan duwe hak, miturut kabijakane dhewe, uga sawise nampa informasi saka pangguna liyane utawa pihak katelu babagan pelanggaran sing ditindakake dening Panganggo aturan kasebut, kanggo ngganti ( moderat) utawa mbusak informasi sing diterbitake dening Pangguna sing nglanggar larangan sing ditemtokake dening aturan kasebut, kanggo nundha, matesi utawa mungkasi akses pangguna menyang kabeh bagean utawa layanan situs kasebut kapan wae amarga ana sebab utawa tanpa panjelasan, nganggo utawa tanpa kabar sadurunge, tanpa tanggung jawab kanggo gawe piala sing bisa disebabake pangguna tumindak kasebut.

5.3 Perjanjian iki bener nalika pangguna wiwit nggunakake situs kasebut, kaya sing ditandatangani dening Para Pihak kanthi nulis.




Kontak administrasi:

email: flowlez.com@gmail.com