FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - 1, 2, 3, 4 (Sumpin' New) online


  • Coolio - 1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)


Lirik lagu Coolio - 1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)


This is some of the lingua franca of the funk business,
And people come from miles around
With an almost religious devotion
To get on down.

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

What up everybody so glad you're here
It's Coolio wit' the flow back in your ear
This ain't a fantastic voyage but I'm still on a mission
To see if I can get your attention
Now I wants to drop some information
Just a little additive to your education
I live my life by the code of the funk
600 watt amps, 18's in the trunk
When I'm on the street, you gotta feel my beat, so
Throw your hands up if you're down with the C
Double O, L, I, O with the flow
I'm lookin' for the party, so let a nigga know
1, 2, 3, it's like A-B-C
If hip hop didn't pay, I'd rap for free
Slide, slide, but that's the past
I got sumpin' brand new for that ass

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

If you got beef, then nigga eat a porkchop
Once I get it goin', you know it don't stop
I brake like antilocks, panties drop,
From hood to hood, block to block
Help, I need somebody
To get it goin' on in this party
Baby you can do it, take your time do it right,
We can drink some yak and do it all damn night
My name ain't Wonder, but I'll rock your world
Get more bounce than a Jheri curl
Too many looky loos be lookin' for clues
There's a party goin' on, now whatcha gonna do, so
Grab your partner, do-si-do,
If you don't know who it is, it's Coolio,
Slide, slide, but that's the past,
I got sumpin' brand new for that ass

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

Push, push, in the bush
But don't step on no toes 'cause you might get smushed
It's the brother from around the way
And what I say I been comin' on three like Dr. Dre
Comin' at 'em with a pattern an' a fresh pair of atoms
I hope you don't trip 'cause I don't want to have to get 'em
So move your body baby, drive the homeys crazy,
The way you shake that ass, it always amaze me
Ain't no party like a west coast party
'Cause a west coast party don't stop
So when you see a young nigga
In a Chevy hittin' switches, then you gotta give a nigga his props
I got size in my rise and the motion for your ocean
Coolio got the potion to kick the party open
Slide, slide, but that's the past
I got sumpin' brand new for that ass.

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

1, 2, 3, 4, get your woman on the floor
Gotta Gotta get up to get down
Gotta Gotta get up to get down

Terjemahan lagu Coolio - 1, 2, 3, 4 (Sumpin' New) menyang basa Jawa


Iki minangka sawetara lingua franca saka bisnis funk,
Lan wong teka saka mil babagan
Kanthi pengabdian sing meh agama ... Kanggo mudhun.

1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
Apa sing disenengi kabeh para wong ing kene
Iku Coolio wit 'aliran bali ing kuping sampeyan Iki ora lelungan hebat nanging aku isih ana ing misi
Kanggo ndeleng apa aku bisa entuk perhatian sampeyan Saiki aku pengin nyelehake sawetara informasi
Cukup sithik tambahan menyang pendhidhikan sampeyan Aku urip kanthi kode funk
600 watt amps, 18 ing trunk
Yen aku lagi ing dalan, sampeyan kudu ngalahake, dadi
Tundha tangane yen sampeyan c down karo C
Ganda O, L, Aku, O kanthi aliran
Aku lookin 'kanggo pesta kasebut, mula supaya ngerti nigga
1, 2, 3, kaya A-B-C
Yen hip hop ora mbayar, aku bakal rap golek gratis
Geser, geser, nanging sing kasebut kepungkur Aku entuk merek anyar kanggo kuldi kasebut
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
Yen entuk daging sapi, mula nigga mangan daging babi
Sawise aku njaluk, sampeyan ngerti ora mandheg
Aku remuk kaya selimut, kathok mudhun,
Saka hood nganti hood, blok kanggo mblokir
Pitulung, aku butuh wong liya Kanggo njaluk goin 'ing pesta iki
Bayi sampeyan bisa nindakake, butuh wektu kanthi bener,
Kita bisa ngombe yak lan nggawe kabeh ing wayah wengi
Nami kula mboten Wonder, nanging kula bakal rocker ing jagad sampeyan Entuk luwih akeh maneh tinimbang curise Jheri
Keliwat akeh banget katon katon kanggo clues
Ana pesta partai, saiki apa sing bakal ditindakake, supaya
Sebut kancane, do-si-do,
Yen sampeyan ora ngerti sapa, iku Coolio,
Geser, geser, nanging sing kepungkur,
Aku entuk merek anyar kanggo kuldi kasebut
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
Tekan, push, ing grumbulan
Nanging aja nganti nyebabake driji sikil sampeyan bisa uga disapu
Iku sedulur saka kabeh cara
Lan apa sing dakkandhakake yen aku dadi comin 'ing telung kaya Dr. Dre
Comin 'at' em kanthi pola lan pasangan 'atom seger' Muga-muga sampeyan ora bakal lelungan 'amarga aku ora pengin njaluk' em
Dadi pindhah bayi awak, drive omah-omah edan,
Cara sampeyan goyangake bokong kasebut, pancen gumun karo aku
Ora bakal pesta kaya pesta pantai kulon
'Nimbulake pesta pesisir kulon ora mandheg
Dadi nalika ndeleng nigga enom
Ing saklar Chevy hittin ', mula sampeyan kudu menehi properti propigu
Aku mundhak saya mundhak lan gerakan kanggo samodra sampeyan Coolio entuk ramé kanggo nyepak pesta terbuka
Geser, geser, nanging sing kasebut kepungkur Aku entuk merek anyar kanggo kuldi kasebut
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun
1, 2, 3, 4, ajak wong wadon ing lantai
Kudu njaluk mudhun kanggo njaluk mudhun Mbesuk tangi kudu mudhun


Klip video musik Coolio - 1, 2, 3, 4 (Sumpin' New) nonton online



  • Coolio - 1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)

Lagu populer Coolio