FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

A Slow Funeral For A Lifetime Of Suffering

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - A Slow Funeral For A Lifetime Of Suffering online


  • Accept Death - A Slow Funeral For A Lifetime Of Suffering


Lirik lagu Accept Death - A Slow Funeral For A Lifetime Of Suffering


Waking in pain everyday
Nothing of your former self
Brittle and weak
You pray for an end
To the year and years of suffering
Finally the pain is at an end
Its time to die
Lay down in the dirt forever
You've dreamed of this your whole life
It is what you've always wanted
To be a corpus in a hole
Your own dark hole
You wanted silence
Now you have it
The earth is warm and welcoming
It spreads it's legsfor you
Insert yourself into the grave
Its wet underground
You don't need to scream anymore
Everyone is glad that you are dead
You where a fucking loser
And now you are dead
Rot my friend forever
Rot forever

Terjemahan lagu Accept Death - A Slow Funeral For A Lifetime Of Suffering menyang basa Jawa


Tangi ing saben dinane Boten saka mantan dhewe
Mesak lan ringkih
Sampeyan ndedonga kanggo mungkasi
Kanggo taun lan taun sangsara
Pungkasane rasa lara saya rampung Wayahe mati Dumugi ing kotoran ing salawas-lawase
Sampeyan wis ngimpi babagan iki sajroning uripmu kabeh Iki sampeyan wis nate kepengin
Kanggo dadi korpus ing bolongan
Bolongan gelap sampeyan dhewe Sampeyan pengin nggawe bisu
Saiki sampeyan duwe Bumi anget lan mesum
Sampeyan nyebar sikil kanggo sampeyan Pasang mlebu kuburan
Udan ing ngisor weteng
Sampeyan ora prelu bengok maneh Kabeh wong bungah, yen sampeyan wis tilar donya Sampeyan ing ngendi wong sing kalah kurang ajar
Lan saiki sampeyan wis mati
Mingket kancaku selawase
Rot ing salawas-lawase


Klip video musik Accept Death - A Slow Funeral For A Lifetime Of Suffering nonton online



  • Accept Death - A Slow Funeral For A Lifetime Of Suffering

Lagu populer Accept Death