FLOWLEZ
Ultravox - Ingenuity (1994)
kidung

A Way Out. A Way Through

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ultravox - A Way Out. A Way Through online


  • Ultravox - A Way Out. A Way Through


Lirik lagu Ultravox - A Way Out. A Way Through


Perfecting what's mine
From now and all time
Devoted to everyone

This could not survive
It's hard to see how
This page is left unturned

I... choose... everything... I feel
I... run... anywhere... to see where a way
A way out, a way through

The river of fear
Runs certainly clear
Over the darkest day

Can I explain?
Time after time
The pages we burn

A way out, a way...

I... choose... everything... I feel
I... run... anywhere... to see...
A way out, a way...
A way out, a way through
A way out, a way...

Terjemahan lagu Ultravox - A Way Out. A Way Through menyang basa Jawa


Nyampurnakake apa sing diarani mine Wiwit saiki lan kabeh wektu Darmabakti kanggo saben wong

Iki ora bisa slamet
Sithik banget kanggo ndeleng kepiye
Halaman iki isih ora diwarahi maneh
Aku ... milih ... kabeh ... Aku rumangsa
Aku ... mbukak ... ing endi wae ... kanggo ndeleng cara
Cara metu, cara liwat

Kali wedi
Nganggo mesthi cetha Liwat dina sing paling peteng

Apa aku bisa nerangake? Wektu sawise wektu
Kaca sing kobong

Cara metu, cara ...

Aku ... milih ... kabeh ... Aku rumangsa
Aku ... mbukak ... ing endi wae ... kanggo ndeleng ...
Cara metu, cara ...
Cara metu, cara liwat
Cara metu, cara ...


Klip video musik Ultravox - A Way Out. A Way Through nonton online



  • Ultravox - A Way Out. A Way Through

Lagu populer Ultravox