FLOWLEZ
Ron Sexsmith - Forever Endeavour (2013)
kidung

Back Of My Hand

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ron Sexsmith - Back Of My Hand online


  • Ron Sexsmith - Back Of My Hand


Lirik lagu Ron Sexsmith - Back Of My Hand


Like the back of my hand
I know my way around
I know the lay of the land
Every square inch of this town
I look around at the faces I see
As I take my thoughts out for a walk
I know where things stand
Like the back of my hand

Down in front of the stage
The curtain's set to rise
Where no one's acting their age
Everybody's in disguise
And looking up at the faces
I clearly can see that it's not going down
The way they planned
Like the back of my hands
Like the back of my hands

Somehow the world today
Seems shot in Super 8
It has this nostalgic glow
If I lose all track of time
It's no skin off my back
'Cause I'm not going anywhere
So I know I won't be late

I'm not going anywhere
So I know I won't be late
Hmm mmm

Like the back of my hands
I know if there's a God
That only he understands
What to us just seems so odd
He's looking down on creation
The same way that I'm looking down as I play
The Baby Grand
At the back of my hands
Like the back of my hands
Like the back of my hands

Terjemahan lagu Ron Sexsmith - Back Of My Hand menyang basa Jawa


Kaya mburi tanganku
Aku ngerti caraku
Aku ngerti layone tanah
Saben inci kothak ing kutha iki Aku nyawang wajah-wajah sing katon
Nalika njupuk pikiranku kanggo mlaku-mlaku
Aku ngerti endi sing penting
Kaya mburi tanganku

Mudhun ing ngarep tahapan
Set cadhangane mundhak cepet Yen ora ana sing tumindak umure
Saben uwong nyamar
Lan katon munggah ing pasuryan
Aku jelas bisa ndeleng manawa ora mudhun Cara ngrancang
Kaya mburi tanganku
Kaya mburi tanganku

Kadhangkala jagad iki saiki
Katoné ditembak ing Super 8
Wis cemlorot nostalgia iki Yen aku ilang kabeh wektu Ora ana kulit sing ora ana mburi 'Sebab aku ora bakal menyang endi wae
Dadi aku ngerti ora bakal telat

Aku ora lunga ing endi wae Dadi aku ngerti ora bakal telat
Hmm mmm

Kaya mburi tanganku
Aku ngerti yen ana Tuhan
Dheweke mung ngerti
Apa sing kita tampil aneh
Dheweke ngremehake ciptaan
Kanthi cara sing padha katon nalika aku muter
Bayi Agung
Ing mburi tangan saya
Kaya mburi tanganku
Kaya dene geger tanganku


Klip video musik Ron Sexsmith - Back Of My Hand nonton online



  • Ron Sexsmith - Back Of My Hand

Lagu populer Ron Sexsmith