FLOWLEZ
The Urban Sophisticates - Classic Material (2008)
kidung

Battleground Ave.

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Urban Sophisticates - Battleground Ave. online


  • The Urban Sophisticates - Battleground Ave.


Lirik lagu The Urban Sophisticates - Battleground Ave.


Battleground Ave. with the bottle of red
Break bread with the well-spoken, dressed, and fed
I'm wanna be Johnny Cash all covered in black
And cover Bob Dylan records back to back

Churchill's, midnight with a couple of friends
Reminisce about Christmas with my next of kin
I was innocent, young, dumb, and heavier set
And the good life got about as good as it gets

The bar is 400 miles south of the place
Pops used to sit me down and show me the way
Now life in studio, shows, and painting the town red
Contracts, marketing and checking the sound scanner

Yeah I know I'm an emotional mess
The only way I know to get this off of my chest
Is to write a couple verses that I sing in a song
While I picture you singing along

I can see another struggle ahead
Memories of the last time I fell
Give me peace that's all I want in the end
Can it be a new dawn ahead?
Let it be

Elm Street, New Year's, bottle of white
In route, new gear under the street light
Been through some times I'll never forget
Lost a couple friends, got a couple regrets

Spent a lot of time feeling broken in bits
Without you Lord I'd be calling it quits
Life is too hard without the knowledge of grace
And I can never move without You showing the way

I'm the young Bill Cosby, king of town
Fists high to the sky, watch it crumblin' down
It's a new year and I'm startin' it fresh
And when the ball drops I'ma live it to death

I'm so broke, so loved and so lonely
So confused, convicted and so phoney
But that's life grinding in the KC
That's what II'm goin' through lately

Let it be x10

Sometimes I feel like the only
Star in the sky that's shining
Like the only bird that's soaring
Like the only flame that's burning

Like the only passion that's stirring
But Father if you're here with me
Then let it be

Let it be

Terjemahan lagu The Urban Sophisticates - Battleground Ave. menyang basa Jawa


Paprangan Ave. kanthi botol abang
Roti roti karo panganan sing wis diucapake apik, disandangi, lan panganan panganan
Aku kepengin dadi Johnny Cash kabeh ditutupi ireng Lan tutup cathetan Bob Dylan mundur maneh
Churchill, tengah wengi karo sawetara kanca
Ngelingake babagan Natal karo sedulurku sing sabanjure
Aku ora resik, enom, bisu, lan luwih abot
Lan uripe sing apik bakal saya apik kanthi apik
Bar iku 400 mil arah kidul panggonan
Pops digunakake kanggo njagong aku lan nuduhake cara
Saiki urip ing studio, nuduhake, lan nglukis kutha abang
Kontrak, pemasaran lan mriksa scanner swara

Ya aku ngerti aku kekacoan emosi
Siji-sijine cara sing dakerteni supaya bisa mandheg saka dhadha
Apa nulis pasangan ayat sing daknyanyi lagu
Nalika aku gambar sampeyan nyanyi bebarengan

Aku bisa ndeleng perjuangan liyane ing ngarep
Pengeling-eling wektu terakhir aku tiba
Menehi tentrem sing dakkarepake ing mburi
Apa bisa dadi subuh anyar ing ngarep? Ayo dadi

Elm Street, Taun Anyar, botol putih
Ing rute, peralatan anyar ing sangisore lampu jalan
Wis kaping pirang-pirang aku ora bakal lali
Ilang kanca, njaluk pasangan Getih
Nglampahi akeh wektu krasa rusak ing bit
Tanpa sampeyan Gusti, aku bakal diarani mandhek
Urip angel banget tanpa kawruh babagan sih-rahmat
Lan aku ora bakal bisa obah tanpa Sampeyan nuduhake cara

Aku iki yaiku Bill Cosby sing enom, raja kutha
Pucuk sing dhuwur menyang langit, tonton crumblin 'mudhun
Iki taun anyar lan aku miwiti anyar kanggo seger Lan nalika bola ngeculake Ima urip nganti mati

Aku banget bubar, dadi tresna lan sepi banget
Dadi bingung, disalahké lan dadi phoney
Nanging iku penggalihe urip ing KC Mangkene apa sing diunggahake dening II
Ayo dadi x10

Kadhangkala aku rumangsa dadi siji-sijine Lintang ing langit sing sumunar
Kaya manuk sing mung nyenyet
Kados geni sing murub mung
Kaya semangat sing mung nuwuhake semangat Nanging Rama yen sampeyan bareng karo aku
Banjur ayo dadi

Ayo dadi


Klip video musik The Urban Sophisticates - Battleground Ave. nonton online



  • The Urban Sophisticates - Battleground Ave.

Lagu populer The Urban Sophisticates