FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

Betray Your Creator

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - Betray Your Creator online


  • Ikillya - Betray Your Creator


Lirik lagu Ikillya - Betray Your Creator


Hide and beat
Little man scared and weak
Dishonor, despite any culture
Unforgivable institution gone on too long
Climb on a stool
Look me in the eye
Tell me why you're not man enough to control
The most base instinct, the most basic desire

How can you justify rape?
You betray your creator
I can't wait to watch you grow to hate yourself

Pathetic excuse for existence
If you can't respect those
Who gave you life
Your mother, your daughter, your wife

How can you justify rape?
You betray your creator
I can't wait to watch you grow to hate yourself

Once again religion and abuse hand in hand
Perversion of the ideal and life itself
You're a disgrace to the god you serve
No matter which one

No fear no shame
Your culture
Must be destroyed
I have no pity
Your own actions the only true dishonor
You invalidated your life the moment that you chose to harm her

How can you justify rape?
You betray your creator
I can't wait to watch you grow to hate yourself

You're a disgrace to the god you serve
No matter which one

Terjemahan lagu Ikillya - Betray Your Creator menyang basa Jawa


Singidaken lan ngalahake
Wong cilik wedi lan ringkih
Dishonor, sanajan ana budaya liyane Institusi sing ora dikepengini wis suwe banget Menek ing bangku
Katon kula ing mripat
Ngomong apa sampeyan ora cukup manungsa kanggo ngontrol
Naluri dhasar sing paling akeh, kepinginan paling dhasar

Kepiye carane sampeyan bakal nggawe rudo pekso? Sampeyan ngapusi nitahake sampeyan Aku ora sabar ngenteni kowe tuwuh sengit karo awakmu

Sebab sebab patetik kanggo eksistensi
Yen sampeyan ora bisa ngormati wong-wong mau Sing menehi urip sampeyan
Bapak Ibu, putrimu, garwane


Kepiye carane sampeyan bakal nggawe rudo pekso? Sampeyan ngapusi nitahake sampeyan Aku ora sabar ngenteni kowe tuwuh sengit karo awakmu

Sawise maneh agama lan penyalahgunaan tangan Perversion sing cocog lan urip dhewe
Sampeyan wirang karo allah sing sampeyan ngladeni
Ora preduli sing siji

Ora wedi ora ana isin Budaya sampeyan
Kudu numpes
Aku ora duwe sih sayang
Sampeyan tumindak mung salah siji sing ora sopan
Sampeyan ora bisa ngilangi urip nalika wayahe sampeyan milih mbebayani dheweke
Kepiye carane sampeyan bakal nggawe rudo pekso? Sampeyan ngapusi nitahake sampeyan Aku ora sabar ngenteni kowe tuwuh sengit karo awakmu

Sampeyan wirang karo allah sing sampeyan ngladeni
Ora preduli siji


Klip video musik Ikillya - Betray Your Creator nonton online



  • Ikillya - Betray Your Creator

Lagu populer Ikillya