FLOWLEZ
Ron Sexsmith - Forever Endeavour (2013)
kidung

Blind Eye

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ron Sexsmith - Blind Eye online


  • Ron Sexsmith - Blind Eye


Lirik lagu Ron Sexsmith - Blind Eye


Off in a world of our own
Where the discordant tone
Of unrest never riles
Our sleepy town of denial

Where all of the tears people cry
Fall on deaf ears
For we turn a blind eye
Off on our way to the stars

Over discos and bars
No rest for the like
Of the wicked despite
Knowing all of the tears people cry

May fall on deaf ears
If we turn a blind eye
We could lose a lot of sleep if we weren't so numb
To the steady stream of those who struggle in the night

Through the tunnel at the end of the light
God must have gone fishing now
With all that Hell's dishing out
One question have I

(Don't expect a reply though)
All of the tears people cry
Do they fall on deaf ears?
Do you just turn a blind eye?

Terjemahan lagu Ron Sexsmith - Blind Eye menyang basa Jawa


Off ing jagad kita dhewe Ing endi nada suling
Saka kerusuhan ora tau rame
Kutha sing ngantuk kita nolak

Nang endi kabeh nangis wong nangis
Tiba ing kuping budheg
Kanggo kita dadi mripat wuta Saka dalan menyang lintang-lintang

Over diskon lan bar
Ora ono istirahat kaya ta
Wong duraka sanajan ana Ngerti kabeh tangis wong nangis

Bisa tiba ing kuping budheg
Yen kita dadi mripat wuta Aku bisa turu akeh turu yen ora kepenak maneh
Nganggo aliran sing mantep saka wong-wong ing wengi iki
Liwat trowongan ing mburi cahya
Gusti Allah mesthi wis mancing saiki Kanthi kabeh sing ngilangi neraka
Siji pitakon yaiku aku
(Aja nyana balesan) Kabeh nangis wong nangis
Apa dheweke ngrungu kuping? Apa sampeyan mung mbalikake mripat sing wuta?


Klip video musik Ron Sexsmith - Blind Eye nonton online



  • Ron Sexsmith - Blind Eye

Lagu populer Ron Sexsmith