FLOWLEZ
Syntax - Meccano Mind (2004)
kidung

Bliss

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Syntax - Bliss online


  • Syntax - Bliss


Lirik lagu Syntax - Bliss


There was a time when we were cradled one on one
And now I find that all creation is undone
I'm throwing out all of these thoughts that are not mine
I'm building up you're coming down I'm losing time

And now I've found some solid ground
I thought I'd drowned but now I'm found
And on the lips of life I kiss
I find I'm here this place of bliss

It's better now you'll find that life is on your side
And you know of glory days the vibe you cannot hide
I'm giving you the chance to make it all all right
Baby come on walk with me I know the futures bright

When you dream of themes that drive you to feel insincere
Think again you know that all those feelings are just fear
When you're trilled by ego hits you think you're on a high
You should know deep down inside it never satisfies

Terjemahan lagu Syntax - Bliss menyang basa Jawa


Ana sawijining wektu nalika kita nyembul siji Lan saiki aku nemokake manawa kabeh titah isih ana Aku mbuwang kabeh pikirane iki sing dudu milikku Aku mbangun sampeyan bakal mudhun, aku bakal kelangan wektu

Lan saiki aku wis nemokake lemah sing kuat Aku rumangsa lemas nanging saiki aku ditemokake
Lan ing lambe urip aku ngambung
Aku nemokake kene rasa Bliss

Luwih becik saiki sampeyan bakal nemokake manawa urip ana ing sisih sampeyan Lan sampeyan ngerti dina-dina kamulyan ora bisa didhelikake
Aku menehi kasempatan kanggo nggawe kabeh apik
Bayi terus mlaku bareng karo aku ngerti ngerti futures

Yen sampeyan ngimpi tema sing nyebabake sampeyan ora rumangsa
Pikir maneh sampeyan ngerti manawa kabeh perasaan kasebut mung wedi
Yen sampeyan dilatih dening ego hits sampeyan mikir sampeyan lagi dhuwur
Sampeyan kudu ngerti kanthi jero, ora bisa marem


Klip video musik Syntax - Bliss nonton online



  • Syntax - Bliss

Lagu populer Syntax