FLOWLEZ
Secretions -
kidung

Boner

musisi
basa


Rungokake lagu Secretions - Boner online


  • Secretions - Boner


Lirik lagu Secretions - Boner


You're too young for me, but as everyone can see everything about you changes my anatomy
The way you smack your gum while your beating on your drum
It makes me want to jerk off till my wrist is feeling numb
Press my hips against you when you hold me
So you can witness firsthand what you do to me
That's not a pickle in my pocket
It's my purple passion rocket
It's getting set to blast off just for you FOR YOU!

Baby you make me pop a BONER
I think about you everyday it's you I wanna lay
Baby you make me pop a boner
???

The twinkle in your eyes makes a walk between my thighs
I'm the bread
You're the oven
You make my biscuit rise
??? Who knows the rest???

Terjemahan lagu Secretions - Boner menyang basa Jawa


Sampeyan isih enom banget kanggo kula, nanging kabeh wong bisa ndeleng kabeh babagan sampeyan ngganti anatomi saya Cara sampeyan mbungkus permen karet nalika ngantem sampeyan ing gendhing
Sampeyan nggawe aku pengin kegelapan nganti bangkekanku krasa lara Pencet pinggulku marang sampeyan nalika nyekel aku Dadi sampeyan bisa nyekseni dhisik apa sing sampeyan lakoni marang aku
Sing dudu pickle ing kanthong
Iki roket semangat wungu
Iku wis disetel jeblugan mung kanggo sampeyan FOR YOU!
Bayi kowe nggawe aku dadi BONER
Aku mikir babagan sampeyan saben dinane sampeyan pengin layang
Bayi sampeyan nggawe aku dadi pop
???

Kembar ing mripat sampeyan nggawe mlaku-mlaku ing antarane pupu saya
Aku roti
Sampeyan dadi oven
Sampeyan nggawe munggah biskuit
??? Sopo ngerti sisane ???


Klip video musik Secretions - Boner nonton online



  • Secretions - Boner

Lagu populer Secretions