FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

Bounty Of Shit

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - Bounty Of Shit online


  • Accept Death - Bounty Of Shit


Lirik lagu Accept Death - Bounty Of Shit


Fetish I am ashamed of
Complusion to do sick
Involved in grotesque things
That make others quake
A stench so wonderful
So unique
Texture
Solid but soft
Repulsive degrading
Shit on me
Baby make me hard
Make me want to cream
Your load of waste
Is something I want to taste
Spread those heavenly cheeks
And let it release
Flowing down on me
A heavy stream
Nice and brown
My bounty of shit
Delicious esscents, sends me into fits
Face full of shit
Clean up is a breeze
Consumption is necessary
I get on my knees
Lick up the teasure
Off the floor
Intrenched in me
Down to the pore

Terjemahan lagu Accept Death - Bounty Of Shit menyang basa Jawa


Fetis aku isin karo
Komprési kanggo nindakake lara
Melu prekara-prekara
Sing nggawe liyane lindhu
Gondhel banget apik Dadi unik
Tekstur
Padatan nanging lembut
Nolak ngrusak
Aku ngerti Aku Bayi nggawe aku hard
Nggawe kula pengin krim
Beban sampah sampeyan
Apa aku pengin ngrasakake rasa
Sumebar pipi langit kasebut
Lan supaya dirilis
Alur mudhun kula Aliran abot
Becik lan coklat
Pendhaftaran gedhene telek
Esensial éca, ngirim kula pas Pasuryan kebak telek
Ngresiki iku sepuluh angin Konsumsi dibutuhake
Aku mundhak lutut
Ndhaptar tithik
Ing lantai
Intrenched ing kula
Mudhun menyang bolongan


Klip video musik Accept Death - Bounty Of Shit nonton online



  • Accept Death - Bounty Of Shit

Lagu populer Accept Death