FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Bright as the Sun

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Bright as the Sun online


  • Coolio - Bright as the Sun


Lirik lagu Coolio - Bright as the Sun


Starlight
Starbright
First star I see tonight
I wish I may
I wish I might
Get this lick I try to hit tonight...

Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me

Everytime I think about it I still can't understand
What night these niggaz think they don't need a plan
'Cause if you don't have a plan, then
Tell me what you got
The old get rich quick scheme
Or bust her ass Broc
Niggaz be punkin' out loc
Dyin' over nothin'
It's the ghetto witchdoctor with another loco potion
Hickory
Dickory
Thievory
Trickory
Povorty
Misory
Pleads to insanoty
Homocide
Rivalry
Garnd theft buglory
Purgory
Emergency surgory
A.P.B.
They lookin' for a G
You ran through a field
Hopped a fence
And climbed a tree
9-1-1
Here they come for him
Nigga wit' a gun
Now your ass is done
Ain't nowhere to hide
Ain't nowhere to run
'Cause the helicopter light's as bright as the sun...

Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Bright as the sun
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Bright as the sun

It seems nowadays
Just to get some respect
Ya gots to roll a Lex and collect a fat check
Or come around the corner on 3 Hobbit
Blockin' up the street
Flossin' back on your keys
An' everybody's sayin' you're the man loc
Never broke
An' high off that pream old smoke
Sippin' in the seat
Rollin' in the ragtop Chevy '63
The p.i.m.p.
On top of the game
But now you're gettin' laid
'Cause that gak weed o' yay is playin' tricks on your brain
You're lookin' for a way out
Before your game play out
'Cause once you game play out
Ya lose all ya' kriz out
Late one night you was rollin' down the block
With a half a pint of yat and the twenty dollar rock
One-time got behind you and they told you to stop
But you kept rollin' 'cause ya said you wasn't broke
Out like a sucka
You dumb mothafucka
Now the chase is on
An' here go the song
How the hell do you think you can run
When the helicopter light's as bright as the sun

Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Bright as the sun
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Bright as the sun

Lockdown since the '80 situation number three, a
Nigga is released from the penitentary
Fools betta recognize
An' visualize
Don't be surprised
Ya betta realize
They gotta plan fo' your ass, a
Cage for the mask, so
If you're rollin' dirty ya then ya betta have a stash
Spot in your whoopty
An' know the whoompty whoofty
When the whoompty whafty is done unto you, see
He don't know the new game
B'cause the new game ain't true game
Well he betta catch her quick
Becuz the old game is runnin'
Nine is his waist
That's the new game loc, 'cause
If you ain't heated then you might get smoked
He was walkin' down the street
Mindin' his business
Just happy to be free
And what do we see?
From the corner of his house
Here come one-time
So off he dashed
Like they set fire to his ass
'Cause if he get caught
It's strike number three
An' this might be his last day on the street
I bet next time you'll listen when I tell ya son
That the helicopter light's as bright as the sun

Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Bright as the sun
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Shinin' down on me
Bright as the sun

Terjemahan lagu Coolio - Bright as the Sun menyang basa Jawa


Starlight
Starbright
Lintang pertama sing dakwaca ing wengi iki Aku pengin aku bisa uga Kulo pengen dadi
Entuk dilat iki aku njajal tekan wengi iki ...

Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku

Kapan aku mikir babagan iki, aku isih durung ngerti
Ing wengi iki niggaz mikir dheweke ora butuh rencana
'Nimbulake yen sampeyan ora duwe rencana, banjur
Dakkandhani apa sing sampeyan bakal entuk Lawas dadi cepet kanthi cepet rencana
Utawa dhadha bokong Broc
Niggaz dadi punk metu ' Dyin 'over nothin'
Iku penyihir ghetto karo potion loko liyane Hickory
Dickory
Sehat Ngalamun
Trickory
Povorty Misory
Ngrampungake kanggo edan
Homocide
Persaingan
Garnd nyolong buglory
Purgori
Operasi darurat darurat A.P.B.
Dheweke katon 'kanggo G
Sampeyan mlayu liwat lapangan Ngerat pager
Lan menek wit
9-1-1
Ing kene dheweke teka kanggo dheweke Nigga wit 'bedhil
Saiki bokong wis rampung
Ora ana sing ora bisa didhelikake
Ora ono sing mbukak
'Nimbulake lampu helikopter sing padhang kaya srengenge ...

Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Padhang minangka srengenge
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Padhang minangka srengenge

Katonane saiki Cukup kanggo njaluk ngormati
Ya gote nggulung Lex lan ngumpulake cek lemak Utawa teka ing sudhut ing 3 Hobbit
Blockin munggah dalan
Mbalik maneh tombol Flossin
Sawijining 'kabeh wong liya' sampeyan wong lokal Ora tau nesu
Kumelun sing dhuwur banget yaiku kumelun lawas
Sippin ing kursi
Rollin 'ing ragop Chevy '63
P.i.m.p. Ing ndhuwur game
Nanging saiki sampeyan wis njaluk glethakaken 'Nimbulake ora ganja o' yay yaiku playin 'ing otak sampeyan
Sampeyan nggoleki 'kanggo cara metu
Sadurunge dolanan dolanan
'Nimbulake yen sampeyan main game metu
Ya ilang kabeh kriz
Mengko sewengi sampeyan muter gulung mudhun
Kanthi setengah liter yat lan rock rong puluh dolar
Siji-wektu entuk konco sampeyan lan padha ngandhani sampeyan supaya mandheg
Nanging sampeyan tetep muter amarga ora ujar sampeyan ora nyuwil
Saka sucka
Sampeyan ora bisu mothafucka
Saiki ngoyak saiki
Sawijining lagu ing kene
Kepiye sih sampeyan bisa mbukak
Nalika lampu helikopter dadi padhang kaya srengenge

Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Padhang minangka srengenge
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Padhang minangka srengenge

Locklock wiwit kahanan '80 nomer telu, yaiku
Nigga dibebasake saka peniten
Wong bodho betapa ngerteni
Sawijining gambar Aja kaget
Ya wis ngerti tenan Dheweke kudu ngrancang bokongmu, sing disenengi Kandhang kanggo topeng, saengga
Yen sampeyan lagi reged "rollin" sampeyan banjur kudu stash
Titik ing sapa sing nguri-nguri
Lan 'ngerti sapa sing ngerti Yen kepenak sing wis rampung, sampeyan bisa ndeleng Dheweke ora ngerti game anyar iki Gawe game anyar ora bener game
Inggih piyambake bisa nyekel dheweke cepet Becuz game lawas yaiku runnin ' Sembarang iku pinggul
Sing lokal game anyar, 'nyebabake sabab Yen ora digawe panas, sampeyan bisa ngrokok
Dheweke mlaku mlaku mudhun ing dalan Mindin 'usahane
Mung seneng bebas
Lan apa sing kita deleng? Saka pojok omahe
Iki teka siji-wektu
Mulané dheweké kélangan
Kaya dheweke mbakar kobongan
'Nimbulake yen dheweke kejiret
Iku serangan nomer telu
Iki bisa uga minangka dina terakhir ing dalan Aku nang mbesuk yen sampeyan bakal ngrungokake nalika dakkandhani marang anakku
Supaya cahya helikopter minangka padhang srengenge

Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Padhang minangka srengenge
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Shinin 'tundhuk aku
Padhang kaya srengenge


Klip video musik Coolio - Bright as the Sun nonton online



  • Coolio - Bright as the Sun

Lagu populer Coolio