FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

Burnt Bridges

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - Burnt Bridges online


  • Ikillya - Burnt Bridges


Lirik lagu Ikillya - Burnt Bridges


Sun rising through this windshield
Rubber on this open road
Singing tales of our conquests
And battles we were told were lost
Aches replace money, fear
Earned inheritance proud to call our own
Losing nothing but leeches
Nothing but leeches along the way

Warships sailed away and, left us
Here burning bridges
Staring at the sun for their return, dead set
To justify pyromania

Footings laid by liars and self-servants
Will all be lost in flames
It will build bright beacons
For those blinded, by the smoke
May the flames we ignite
Light the darkness of their transgression
Foster progression
And carry through those honest few
Those honest few

Warships sailed away and, left us
Here burning bridges
Staring at the sun for their return, dead set
To justify pyromania

Until wolves have historians
Tales of the hunt will always
Glorify the hunter

Warships sailed away and, left us
Here burning bridges
Staring at the sun for their return, dead set
To justify pyromania

Footings laid by liars and self-servants
Will all be lost in flames
It will build bright beacons
For those blinded, by the smoke
May the flames we ignite
Light the darkness of their transgression
Foster progression
And carry through those honest few

May the bridges that we burn
Light your way

Terjemahan lagu Ikillya - Burnt Bridges menyang basa Jawa


Srengenge munggah ing ceruk iki Karet ing dalan sing mbukak iki
Nyanyi dongeng penaklukan kita
Lan peperangan sing kita dikandhani ora ilang
Kukul ngganti dhuwit, wedi
Pusaka sing dioleh bangga bisa diarani kita dhewe Kerugian apa-apa kajaba lintah
Apa-apa kajaba lintah ing dalan

Kapal perang teka adoh lan ninggalake kita
Ing kene kobong kreteg
Nganti srengenge kanggo mulih, set mati
Kanggo mbenerake pyromania

Kaki sikil ditata dening para pembohong lan pelayan mandhiri
Bakal kabeh kelangan geni? Bakal mbangun lampu beacon
Kanggo sing buta, dening kumelun
Muga-muga geni sing kita ora ngganggu
Cahya pepeteng nglanggar kesalahane Perkembangan Foster
Lan nindakake sawetara sing jujur ​​
Sing sawetara jujur ​​

Kapal perang teka adoh lan ninggalake kita
Ing kene kobong kreteg
Nganti srengenge kanggo mulih, set mati
Kanggo mbenerake pyromania

Nganti serigala duwe ahli sejarah
Dongeng goleki mesthi bakal disenengi
Kamulyan pamburu

Kapal perang teka adoh lan ninggalake kita
Ing kene kobong kreteg
Nganti srengenge kanggo mulih, set mati
Kanggo mbenerake pyromania

Kaki sikil ditata dening para pembohong lan pelayan mandhiri
Bakal kabeh kelangan geni? Bakal mbangun lampu beacon
Kanggo sing buta, dening kumelun
Muga-muga geni sing kita ora ngganggu
Cahya pepeteng nglanggar kesalahane Perkembangan Foster
Lan nindakake sawetara sing jujur ​​

Muga kreteg sing kobong
Cahya dalan


Klip video musik Ikillya - Burnt Bridges nonton online



  • Ikillya - Burnt Bridges

Lagu populer Ikillya