FLOWLEZ
Dawn Of Ashes - Genocide Chapters (2010)
kidung

Carnal Consummation In The Empty Space

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Dawn Of Ashes - Carnal Consummation In The Empty Space online


  • Dawn Of Ashes - Carnal Consummation In The Empty Space


Lirik lagu Dawn Of Ashes - Carnal Consummation In The Empty Space


Colonized worms searching for Omega's seed...
This placid touch from the Devil's codex.
The desert's curse of demon shades...
Putrefied shadows from their sullen fury.
They writhe corpses for their blood lust cancer...
Nightmarish wasteland of the relic race.
I saw hell in the empty space.
It took my soul to the darkest place.
And I shall worship nocturnal rites.
This arcane life demonic paradise.
Malefic sands, devouring the mortal clay.
Vexing the damned by crippling peasantry throats.
The serpent ghouls of primitive darkness, known as the horde of burial leeches.
Funeral thirst lies within machination.
Viscera erosion, tormenting the flesh that rots.
I saw hell in the empty space.
It took my soul to the darkest place.
And I shall worship nocturnal rites.
This arcane life demonic paradise.

Terjemahan lagu Dawn Of Ashes - Carnal Consummation In The Empty Space menyang basa Jawa


Cacing kolonial sing nggoleki wiji Omega ...
Tutul plidhen saka kode code of Sétan Sumpah gurun saka bayangan sétan ...
Bayangan sing ditetepake saka murka sing surem.
Dheweke nulis korek amarga kanker nafsu getih ...
Nightelandish sepi saka relik balapan.
Aku weruh neraka ing papan sing kosong.
Aku njupuk nyawa menyang panggonan sing luwih peteng Lan aku bakal nyembah ritus nocturnal Iki swarga setan urip arcane Kandhang malefic, nyirami lempung mortalitas Vexing dikutuk amarga ngremokake throats petani Ula kasebut dadi peteng saka primitif, dikenal minangka gerombolan lintah kuburan Haus ngebumaken ana ing machining Erosi Viscera, nyiksa daging sing akeh Aku weruh neraka ing papan sing kosong.
Aku njupuk nyawa menyang panggonan sing luwih peteng Lan aku bakal nyembah ritus nocturnal Iki swarga setan urip arcane.


Klip video musik Dawn Of Ashes - Carnal Consummation In The Empty Space nonton online



  • Dawn Of Ashes - Carnal Consummation In The Empty Space

Lagu populer Dawn Of Ashes