FLOWLEZ
Secretions -
kidung

Cemetery Pogo

musisi
basa


Rungokake lagu Secretions - Cemetery Pogo online


  • Secretions - Cemetery Pogo


Lirik lagu Secretions - Cemetery Pogo


The ghouls are rocking out tonight
This graveyard scene's a lovely sight
The clanging skulls are ringing just for you
The tombstones get the perfect chance
To hide the living from this dance
The broken hearted fiends know what to do

It's so tragic
It's just like magic
Making love where sleeping spirits rest
It's not the motion
Or just the notion
That separates the living from the best

The kids are rocking out to the Cemetery Pogo
They'll wipe the blood away
And then their parents won't know
Cut out my heart with a kiss just to show
There's a fine line between love and death

The driving up the centigrade
Provides a mood that's custom made
For lonely souls to find a love that's right
Scarred from all the jagged past
In hopes of something that could last
Until the end that's coming in the night

It's so tragic
It's just like magic
Making love where sleeping spirits rest
It's not the motion
Or just the notion
That separates the living from the best

The kids are rocking out to the Cemetery Pogo
They'll wipe the blood away
And then their parents won't know
Cut out my heart with a kiss just to show
There's a fine line between love and death

(I'd state the backwards satanic chant here but I kinda promised Danny I wouldn't tell anyone what it is)

If I had to die tonight
I'd die with you right by my side
A purple velvet coffin custom made
Necromantic till the end
We'll say goodnight to all our friends
'Cause with this dance there's no one left to save

It's so tragic
It's just like magic
Making love where sleeping spirits rest
It's not the motion
Or just the notion
That separates the living from the best

The kids are rocking out to the Cemetery Pogo
They'll wipe the blood away
And then their parents won't know
Cut out my heart with a kiss just to show
There's a fine line between love and death

Cut out my heart with a kiss just to show
There's a fine line between love and death

Cut out my heart with a kiss just to show...
There's a fine line
Between
Love and death

Terjemahan lagu Secretions - Cemetery Pogo menyang basa Jawa


Peteng-peteng ngonceki wengi bengi
Pemandangan kuburan iki dadi pemandangan sing apik banget Tengkorak clanging sing cincin mung kanggo sampeyan
Batu nisan entuk kasempatan sing cocog
Kanggo ndhelikake urip saka tarian iki Broker ati sing rusak bisa ngerti apa sing kudu dilakoni

Dadi tragis
Kaya sihir
Nggawe katresnan ing ngendi roh turu ngaso
Dudu gerakan mau
Utawa mung pemanggih
Sing misahake urip saka sing paling apik ing

Bocah-bocah padha nggegirisi menyang Perkuburan Pogo
Dheweke bakal ngilangi getih
Banjur wong tuwane ora ngerti
Ngethok atiku kanthi ciuman mung kanggo nuduhake
Ana garis sing apik antarane katresnan lan pati

Sing nyopir nganti centigrade
Nyedhiyakake swasana ati sing digawe khusus
Kanggo jiwa-jiwa sepi nemokake katresnan sing bener
Kaget saka kabeh jaman kepungkur
Muga-muga ana sing bisa tahan
Nganti pungkasane wayah wengi bakal teka

Dadi tragis
Kaya sihir
Nggawe katresnan ing ngendi roh turu ngaso
Dudu gerakan mau
Utawa mung pemanggih
Sing misahake urip saka sing paling apik ing

Bocah-bocah padha nggegirisi menyang Perkuburan Pogo
Dheweke bakal ngilangi getih
Banjur wong tuwane ora ngerti
Ngethok atiku kanthi ciuman mung kanggo nuduhake
Ana garis sing apik antarane katresnan lan pati

(Aku arep nyebutake satanik mundur ing kene, nanging aku janji marang Danny aku ora bakal ngandhani sapa wae)
Yen aku mati bengi iki
Aku bakal mati bareng karo aku sakiwa tengene
Sawijining keranda Beludru wungu sing digawe
Nekromantik nganti pungkasan
Kita bakal ucapake selamat wengi kanggo kabeh kanca - kanca 'Nimbulaké kanthi tarian iki ora ana sing bisa disimpen
Dadi tragis
Persis kaya sihir Nggawe katresnan ing ngendi roh turu ngaso
Dudu gerakan mau
Utawa mung pemanggih
Sing misahake urip saka sing paling apik ing

Bocah-bocah padha nggegirisi menyang Perkuburan Pogo
Dheweke bakal ngilangi getih
Banjur wong tuwane ora ngerti
Ngethok atiku kanthi ciuman mung kanggo nuduhake
Ana garis sing apik antarane katresnan lan pati

Ngethok atiku kanthi ciuman mung kanggo nuduhake
Ana garis sing apik antarane katresnan lan pati

Atiku ngethok atiku kanthi ciuman kanggo nuduhake ...
Ana garis apik
Antarane
Katresnan lan seda


Klip video musik Secretions - Cemetery Pogo nonton online



  • Secretions - Cemetery Pogo

Lagu populer Secretions