FLOWLEZ
Johnny Hallyday - Ce Que Je Sais (1998)
kidung

C'Est La Vie Qui Veut Ça

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Johnny Hallyday - C'Est La Vie Qui Veut Ça online


  • Johnny Hallyday - C'Est La Vie Qui Veut Ça


Lirik lagu Johnny Hallyday - C'Est La Vie Qui Veut Ça


{Johnny:}
J'ai vu la nuit tomber sur nous
Et vu le mal sans voir le reste
{Obispo:}
Croisé des mondes privés de tout
Voulu le bien sans faire le geste
{Johnny:}
Je mets l'image
Mais pas le son
{Obispo:}
J'y mets la forme
Mais dans le fond

{Ensemble:}
Les hommes sont
Tous pareils
Ici et là-bas
Même soleil
Même combat
Même voyage
Pour toi et moi

{Johnny:}
C'est la vie qui veut ça
La vie qui veut ça

{Obispo:}
On passe des heures sans rien se dire
De nos doutes, de nos blessures
{Johnny:}
Appris par cœur
Sans retenir
Cacher nos larmes sous l'armure
{Obispo:}
Bateaux coulés
Dans le béton
{Johnny:}
Moteurs noyés
Sans réaction

{Ensemble:}
Les hommes sont
Tous pareils
Ici et là-bas
Même soleil
Même combat
Même voyage
Pour toi et moi

{Johnny:}
C'est la vie qui veut ça
{Ensemble:}
La vie qui veut ça
{Obispo:}
La vie qui veut ça

{Johnny:}
Je vois les hommes contre les hommes
Toute la peine que l'on se donne
{Obispo:}
Les pages qu'on tourne à l'envers
Je vois le temps que l'on perd
{Johnny:}
Doit-on se dire
Ou bien se taire
{Obispo:}
Rêver le monde
Ou le refaire

{Ensemble:}
Tant que nous sommes
Tous pareils
Ici et là-bas
Même soleil
Même combat
Même courage
Pour toi et moi

{Johnny:}
C'est la vie qui veut ça
{Ensemble:}
C'est la vie qui veut ça
{Obispo:}
La vie qui veut ça
{Johnny:}
Oui, tous pareils,
{Obispo:}
Ici et là-bas
{Johnny:}
C'est la vie qui veut ça
{Obispo:}
Oh! la vie qui veut ça
{Johnny:}
La vie qui veut ça
{Obispo:}
Tous pareils
{Johnny:}
Ici et là bas
{Obispo:}
Oh! c'est la vie qui veut ça

Terjemahan lagu Johnny Hallyday - C'Est La Vie Qui Veut Ça menyang basa Jawa


{Johnny:}
Aku weruh wengi tiba ing kita
Lan ndeleng piala tanpa ndeleng liyane {Obispo:}
Donya Perang Salib dicabut kabeh barang Dipengini apik tanpa nggawe sadurunge nyeret
{Johnny:}
Aku sijine gambar
Nanging ora swara
{Obispo:}
Aku sijine kanthi bentuk
Nanging ing latar mburi

{Bebarengan:}
Pria iku
Kabeh padha
Ana ing kene
Srengenge padha
Perang padha
Perjalanan sing padha
Kanggo sampeyan lan aku

{Johnny:}
Urip iku kepengin
Gesang sing pengin iku

{Obispo:}
Kita ngenteni jam tanpa ngomong apa-apa Saka keraguan, saka tatu kita
{Johnny:}
Dikenal dening
Tanpa nyekeli
Singidaken tangis kita ing sangisore gaman
{Obispo:}
Kapal Sunken
Ing konkrit
{Johnny:}
Montor mabur
Ora ana reaksi

{Bebarengan:}
Pria iku
Kabeh padha
Ana ing kene
Srengenge padha
Perang padha
Perjalanan sing padha
Kanggo sampeyan lan aku

{Johnny:}
Urip iku kepengin
{Bebarengan:}
Gesang sing pengin iku
{Obispo:}
Gesang sing pengin iku

{Johnny:}
Aku ndeleng wong lanang nglawan wong lanang
Kabeh masalah sing diwenehake awake dhewe {Obispo:}
Kaca-kaca sing diuripake metu Aku ndeleng wektu kita mbuang
{Johnny:}
Apa kita kudu ngomong marang awake dhewe? Utawa sepi
{Obispo:}
Ngimpi dunya
Utawa nglakokake maneh

{Bebarengan:}
Sasuwene kita yaiku
Kabeh padha
Ana ing kene
Srengenge padha
Perang padha
Wani padha Kanggo sampeyan lan aku

{Johnny:}
Urip iku kepengin
{Bebarengan:}
Urip iku kepengin
{Obispo:}
Gesang sing pengin iku
{Johnny:}
Ya, kabeh padha,
{Obispo:}
Ana ing kene
{Johnny:}
Urip iku kepengin
{Obispo:}
Oh! urip sing njaluk iku
{Johnny:}
Gesang sing pengin iku
{Obispo:}
Kabeh padha
{Johnny:}
Ana ing kene
{Obispo:}
Oh! iku urip sing pengin


Klip video musik Johnny Hallyday - C'Est La Vie Qui Veut Ça nonton online



  • Johnny Hallyday - C'Est La Vie Qui Veut Ça

Lagu populer Johnny Hallyday