FLOWLEZ
Hortus Animae - Secular Music (2014)
kidung

Chamber Of Endless Nightmares

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu Hortus Animae - Chamber Of Endless Nightmares online


  • Hortus Animae - Chamber Of Endless Nightmares


Lirik lagu Hortus Animae - Chamber Of Endless Nightmares


Pest or ghosts, I cannot know
Haunted my skin, flesh and bones
Infested my veins, poisoned my blood
Made me grope deep inside the mud
Made me blind and made me deaf
The mark to the ox, my Taw/Aleph
I couldn't see them, they couldn't see me
Although we lived as one, in company

Through spider webs filtered pale rays
And reached the dark of every place
I have felt the sickness, vomited it out
The flouting mangy old rooks flew up
Giving shapes back before my eyes
I desired the death of such petty flies
Have I gotten rid of all the stains
That decorated my mind

I spit my rage by heavy rains
I wash my wounds, eliminate

I swear I won't forget this time
The most lone hours ever
Sleepwalking through the dead of night
While particles do sever
I swear I won't forget this time
The most lone hours ever
The scattered ashes of my life
Keep floating through the never

I spit my rage by heavy rains
I wash my wounds, eliminate
I spit my rage by heavy rains
Withdraw the dirt while I elate

I swear I won't forget this time
The most lone hours ever
Sleepwalking through the dead of night
While particles do sever
I swear I won't forget this time
The most lone hours ever
The scattered ashes of my life
Keep floating through the never

Crimson waves wreaking over
I become the fire I held within
Boiling blood spilling over
From the fiery lake of my Abyss
Immense cracks getting larger
The hungry jaws of the Apocalypse
Cold breath whipping stronger
Storming comes my scourging bliss

What have you all done
What the hell have I done
What have we all done

I couldn't guess the gift of sight
Would be the curse during my nights
My endless nightmares, loneliness
Alone in my chamber I dream of them
I feel as dead as they are now
So why to see if my eyes close down
My livid wrath I repudiate
As in solitude one can't create

I couldn't guess the gift of sight
Would be the curse during my nights
My endless nightmares, loneliness
Alone in my chamber I dream of them
I feel as dead as they are now
So why to see if my eyes close down
The good old darkness they infected me with
Keeps resounding in my memories

I swear I won't forget this time
The most lone hours ever
Sleepwalking through the dead of night
While particles do sever

I swear I won't forget this time
The most lone hours ever
The scattered ashes of my life
Keep floating through the never

Terjemahan lagu Hortus Animae - Chamber Of Endless Nightmares menyang basa Jawa


Perosak utawa hantu, aku ora ngerti
Ngendhali kulit, daging lan balung
Aku infeksi urat, diracun getih
Nggawe kula rumangsa jero ing jero lumpur
Aku digawe wuta lan nggawe aku budheg
Tandha kanggo sapi, Taw / Aleph
aku Aku ora bisa ndeleng, dheweke ora bisa ndeleng Aku Sanajan kita urip dadi siji, dadi perusahaan

Liwat web laba-laba disaring sinar pucat
Lan tekan peteng saben papan
Aku wis nandhang penyakit kasebut, mutahake metu
Rooks lawas flouting mangyar bisa mabur
Mbentuk maneh sadurunge mata - ku Aku pengin seda kewan kaya mabur
Apa aku wis ngilangi kabeh rereged
Sing dihiasi pikiranku

Aku nesu-nesu amarga udan abot Aku ngumbah tatuku, ngilangi

Aku sumpah ora bakal lali wektu iki
Jam paling suwe saya lenggok
Turu turu turu ing wayah wengi wengi
Nalika partikel dadi gedhe
Aku sumpah ora bakal lali wektu iki
Jam paling suwe saya lenggok
Kuburan sing sumebar ing gesangku
Terus ngambang liwat sing ora nate

Aku nesu-nesu amarga udan abot Aku ngumbah tatuku, ngilangi
Aku nesu-nesu amarga udan abot Narik rereget nalika aku luwih seneng

Aku sumpah ora bakal lali wektu iki
Jam paling suwe saya lenggok
Turu turu turu ing wayah wengi wengi
Nalika partikel dadi gedhe
Aku sumpah ora bakal lali wektu iki
Jam paling suwe saya lenggok
Kuburan sing sumebar ing gesangku
Terus ngambang liwat sing ora nate

Gelombang layung ngalahake
Aku dadi geni sing ditahan ing jero ruangan
Ngebulake getih sing nggenteni
Saka sendhang sing surem saka Abyss
Trek gedhe banget
Umpan luwe saka Apocalypse
Nesu ambegan sing kuat luwih cepet
Storming teka bliss

Sampeyan kabeh wis rampung
Apa neraka sing wis tak lakoni
Apa sing wis tak lakoni kabeh

Aku ora bisa ngira hadiah kanggo ngarsane
Bakal dadi laknat sajrone bengi aku
Ngalamun ngalamunku sing tanpa pungkasan, kasepen
Saha neng kamarku, aku ngimpi babagan dheweke
Aku rumangsa wis mati kaya saiki -
Dadi kenapa aku ndeleng mripatku cedhak
Bebendu murangkalih kula nolak
Kaya ing kesepen ora bisa nggawe

Aku ora bisa ngira hadiah kanggo ngarsane
Bakal dadi laknat sajrone bengi aku
Ngalamun ngalamunku sing tanpa pungkasan, kasepen
Saha neng kamarku, aku ngimpi babagan dheweke
Aku rumangsa wis mati kaya saiki -
Dadi kenapa aku ndeleng mripatku cedhak
Peteng lawas sing apik dheweke kena infeksi karo aku Tansah resound ing kenangan

Aku sumpah ora bakal lali wektu iki
Jam paling suwe saya lenggok
Turu turu turu ing wayah wengi wengi
Nalika partikel dadi gedhe

Aku sumpah ora bakal lali wektu iki
Jam paling suwe saya lenggok
Kuburan sing sumebar ing gesangku
Terus ngambang liwat ora


Klip video musik Hortus Animae - Chamber Of Endless Nightmares nonton online



  • Hortus Animae - Chamber Of Endless Nightmares

Lagu populer Hortus Animae