FLOWLEZ
Bobby Darin - This Is Darin (1960)
kidung

Clementine

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Bobby Darin - Clementine online


  • Bobby Darin - Clementine


Lirik lagu Bobby Darin - Clementine


In a cavern down by a canyon
Excavatin' for a mine
There lived a miner from North Carolina
And his daughter, chubby Clementine

Now every mornin', just about dawnin'
A-when the sun begins to shine
You know she would rouse up, wake all a-dem cows up
And walk 'em down to her daddy's mine

A'took the foot bridge, way 'cross the water
Though she weighed two-ninety nine
The old bridge trembled and disassembled
Oops, dumped her into the foamy brine

Hey, crackle like thunder, (ho, ho) you know she went under
(Ho, ho) blowin' bubbles down the line
Hey, I'm no swimmer but were she slimmer
I might-a saved that Clementine

Ho, broke the record, way under water
I thought that she was doin' fine
I wasn't nervous, not until the service
That they held for Clementine

Hey you sailor (ho, ho) way out in your whaler
With a harpoon and your trusty line
If she shows now, yo, there she blows now
It just may be chunky Clementine

One more time
Oh my darlin', oh my darlin', oh my darlin'
Oh my darlin', oh my darlin' sweet Clementine
You may be gone
But you're not forgotten
Fare thee well
So long, Clementine
Bye

Terjemahan lagu Bobby Darin - Clementine menyang basa Jawa


Ing guwa mudhun dening prau
Excavatin 'kanggo tambang
Ana urip pelombong saka North Carolina
Lan putriné, Clementine lemu

Saiki saben enjing, meh kira esuke '
A-nalika srengenge wiwit sumunar
Sampeyan ngerti dheweke bakal bisa tangi, tangi kabeh sapi-demitan
Lan mlaku-mlaku mudhun menyang tambang bapakku

A'took jembatan sikil, cara 'nyebrang banyu
Sanajan dheweke bobot rong puluh sembilan puluh sanga Jembatan lawas gemeter lan dibubarake
Waduh, mbuwang dheweke menyang brine

Hei, crackle kaya gludhug, (ho, ho) sampeyan ngerti dheweke ngalami
(Ho, ho) gelembung jotosan mudhun
Hei, aku ora nglangi nanging dheweke luwih ramping
Aku bisa disimpen sing Clementine

Ho, mecah rekor, kanthi cara ing banyu
Aku rumangsa yen dheweke ora apik Aku ora gemeter, ora nganti layanan
Sing dianakake kanggo Clementine

Hei sampeyan pelaut (ho, ho) metu ing whaler sampeyan
Kanthi gapura lan garis kepercayaan sampeyan
Yen dheweke nuduhake saiki, yo, saiki dheweke ngunekke

Sampeyan bisa uga dadi Clementine chunky

Siji liyane wektu
Oh darlin ', oh darlin', oh darlin '
Oh darlin ', oh Clementine manisku darlin' Sampeyan bisa uga musna
Nanging sampeyan ora lali
Sampeyan uga apik Dadi suwe, Clementine
Bye


Klip video musik Bobby Darin - Clementine nonton online



  • Bobby Darin - Clementine

Lagu populer Bobby Darin