FLOWLEZ
Montgomery Gentry - Some People Change (2006)
kidung

Clouds

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Montgomery Gentry - Clouds online


  • Montgomery Gentry - Clouds


Lirik lagu Montgomery Gentry - Clouds


Clouds rolling by
Way up high
Sometimes I wonder
If you're up there
In the clouds

When it rains
Skies are gray
Is that you crying?
Up there somewhere
In the clouds

How I hate sunny days
Nothing but empty, blue skies
So I pray oh how I pray
For clouds

Taking shape
I swear sometimes
I can almost see your face
Somewhere up there
In the clouds

Sometimes
On a plane
I feel like I'm with you
Just hanging out

Somewhere
Up there
In the clouds
Rollin' by
Way up high
Where the angels fly
Yes, I miss you down here
But I'll see you up there
In the clouds
In the clouds

Yes, I miss you down here
But I'll see you up there
In the clouds

Terjemahan lagu Montgomery Gentry - Clouds menyang basa Jawa


Awan mendhung kanthi
Cara munggah dhuwur
Kadhangkala aku kepengin weruh
Yen sampeyan lagi munggah
Ing mega

Nalika udan
Langit katon abu-abu
Apa sampeyan nangis? Nganti nang endi wae
Ing mega

Kepiye sengit karo dina sing srengenge
Boten, langit biru sing kosong,
Dadi ndedonga oh carane ndedonga
Kanggo mega

Njupuk bentuk
Aku sumpah kadang-kadang
Aku meh bisa ndeleng rai sampeyan
Nang endi wae ana
Ing mega

Kadhangkala
Ing pesawat
Aku rasane kaya aku karo kowe
Mung nyumerepi metu

Nang endi wae
Munggah ana
Ing mega
Rollin 'dening
Cara munggah dhuwur
Nang endi malaekat mabur
Ya, aku kangen sampeyan menyang kene
Nanging aku bakal weruh sampeyan ana ing kene Ing mega
Ing mega

Ya, aku kangen sampeyan menyang kene
Nanging aku bakal weruh sampeyan ana ing kene Ing méga


Klip video musik Montgomery Gentry - Clouds nonton online



  • Montgomery Gentry - Clouds

Lagu populer Montgomery Gentry