FLOWLEZ
Fig Dish - When Shove Goes Back To Push (1997)
kidung

Come On (Don't Come On)

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu Fig Dish - Come On (Don't Come On) online


  • Fig Dish - Come On (Don't Come On)


Lirik lagu Fig Dish - Come On (Don't Come On)


Worn down by all the questions
I can't explain
So what caught dead to rights
I'm the one to blame

But you
Don't be such a shit about it
You
Are gonna get sick without it

Stay inside and sleep all day
Come on out at night to play
So come on (Don't come on)
So come on
People having accidents
Starring at the accident
So come on (Don't come on)
So come on
So come on (Don't come on)
So come on

I've grown the need to panic
There's nothing to do
You come by my place so I take it
Out on you

I am not cool
And I won't meet a goal
So
Fork over the antidote

Stay inside and sleep all day
Come on out at night to play
So come on (Don't come on)
So come on
People having accidents
Starring at the accident
So come on (Don't come on)
So come on
So come on (Don't come on)
So come on

Got lit up just like a Christmas Tree
Totally wrecked just like DC3

I like waking up face-down on the
Laundry pile
Sometimes sleep can be such a
Miracle

Stay inside and sleep all day
Come on out at night to play
So come on (Don't come on)
So come on
People having accidents
Starring at the accident
So come on (Don't come on)
So come on
So come on (Don't come on)
So come on

Terjemahan lagu Fig Dish - Come On (Don't Come On) menyang basa Jawa


Dikirangan dening kabeh pitakon
Aku ora bisa nerangake
Dadi apa sing kejiret tiwas babagan hak-hak Aku sing salah disalahake

Nanging sampeyan Aja dadi telek babagan iki Sampeyan
Apa aku lara tanpa lara
Tetep ing jero lan turu sedina muput
Ayo metu ing wayah wengi kanggo muter
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka
Wong duwe kacilakan
Dibukak ing kacilakan
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka

Aku wis nambah kabutuhan panik
Ora ana sing kudu ditindakake
Sampeyan teka ing papanku supaya aku njupuk
Metu sampeyan
Aku ora adhem
Lan aku ora bakal bisa nggayuh tujuan
Dadi
Garpu kanggo obat antidote

Tetep ing jero lan turu sedina muput
Ayo metu ing wayah wengi kanggo muter
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka
Wong duwe kacilakan
Dibukak ing kacilakan
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka

Kudu surem kaya Natal Natal
Rusak total kaya DC3

Aku seneng tangi rai Tukang cuci cucuk
Kadhangkala turu bisa uga kaya ngono Ajaib

Tetep ing jero lan turu sedina muput
Ayo metu ing wayah wengi kanggo muter
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka
Wong duwe kacilakan
Dibukak ing kacilakan
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka
Dadi teka (Aja teka)
Supaya teka


Klip video musik Fig Dish - Come On (Don't Come On) nonton online



  • Fig Dish - Come On (Don't Come On)

Lagu populer Fig Dish