FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Cruisin'

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Cruisin' online


  • Coolio - Cruisin'


Lirik lagu Coolio - Cruisin'


I love it when we're cruisin' together
I love it when we're cruisin' together
Baby get in we fixin' to cruise till we can't
You got the drink I got the denk and we done stopped at the bank
Sunbeamin' this weekend heading down that beach way
Messin' with my girl's hair one of them games that we play
Braids bouncin' to the beat feel me coming down the street
She gotta be a freak if she's sittin' next to me so
Shine up your hoopty and fall in line
Bring your honey if she's fine and we gon have a good time
To the outskirts of first buzzin off the erky jerks
Swoopin while I puts in work now watch me skirt
I heard 'em callin' me but then I ball and see
'Cause if you're ballin' me you got your own set of keys
The breeze is hittin' don't think you'll catch me strippin'
40 Thevz Wino and gat got that back when we're dippin
To the west coast down south in your direction
Throwin' up the hood cruisin' come on we jettin'

I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us
I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us

Come on in my lap get in an' twist the cap
Hand him the jizz back clowin up the coast like that
Take a ray all nice in back seat pete
Just do a rollin' top down ready to hit the street
Shoulder to shoulder turn their heads 'cause it's a black thing
Sport in a 'vette brings me strapped won't be no jacket
Consider that chocolate, mixed with that tie
Wind be on my neck the beach caress my thighs now I hope he's high
Ready to get my groove on so I'm playing teams
Know when he's feelin' me, and what those feelin's be
Kinda' flossy cause tossy we do it on seat tip
Snuggled up freaky dick give the drink a sip
Leaning on his chest I feel security
Just my man and me against the world you understandin' me
Cruisin' till the sunsets yep we'll be headin out
Dippin' through the city me and my niggys what I'm talkin' about

I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us
I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us

Sunday afternoons in the tape deck
My woman's on the right lookin' bomb for this trek deck
Floatin' on the freeway at a cool 65
Malika rolls the top so's I can feel that rocky mountain high yeah
Take the wheel while I shake off this hairbrush
Yep I'm down the bus like no one like what
Watchin' the sunset be the flyest with the top down
Park up at the spot I ain't gonna front I'm tryin' to mess around
Your homies still around
Yeah they busy though
That's all I need to know roll up the windows and lock the door
It's all that poppin' on that cooze got me worked up
Turn up the beat and bump in-between the seats some
Yeah that's how we do it on the western hemisphere
All my homies be a man cause ain't no pretendin'
Cruisin feel the wind blow my brain back
Trippin' off into the night bumpin' to a fat track yeah

I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us
I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us

I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us
I love it when we're cruisin' together
Cruisin' is made for love
Cruisin' is made for us

Terjemahan lagu Coolio - Cruisin' menyang basa Jawa


Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Bayi mlebu kita ndandani kapal dolan nganti ora bisa digunakake Sampeyan wis ngombe Aku entuk denk lan kita rampung mandheg ing bank
Sunbeamin 'akhir minggu iki tekan dalan pantai kasebut
Messin 'karo rambutku prawan salah siji dolanan sing dolanan

Mantri mantel 'ngalahake rumangsa aku bakal mudhun ing dalan Dheweke kudu apike yen dheweke sittin ing jejere aku dadi
Gonjang-ganjing lan gandheng cukur
Nggawa madu yen ora apik lan kita gon duwe wektu apik Ing pinggir buzzin pertama ing jeron galak
Swoopin nalika nyambut gawe saiki nonton roket
Aku krungu 'em callin' aku nanging banjur aku bola lan ndeleng
'Nimbulake yen sampeyan balin', sampeyan duwe kunci tombol sampeyan dhewe Angin iku hittin 'ora mikir sampeyan bakal nyekel aku strippin' 40 Thevz Wino banjur mlebu nalika kita dipunkaryakake Ing pesisir kulon mudhun kidul arah sampeyan Throwin 'munggah hood cruisin' teka ing jettin '

Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita
Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita

Ayo ing putuku njaluk 'twist tutup' Tanganake wong lanang clowin ing pesisir kaya sing diarani
Entuk sinar kabeh sing apik banget ing njero kursi pete
Cukup ndhuwur ndhuwur gulung kanthi siap kanggo tekan dalan
Pundhak, pundhak dadi kepala ireng Olahraga ing 'vette ndadekke aku strap ora jaket
Coba coklat, dicampur karo dasi sing ana Angin dadi ing pundhakku nggrondhok tungku saiki aku ngarep-arep dheweke dhuwur
Siap njaluk alur supaya aku muter tim
Ngerti nalika dheweke rumangsa aku, lan apa sing dirasakake dadi
Kinda 'nyebabake flossy kita nggawe ing kursi tip
Nyusup kontol sing kewedhen ngombe
Sumunar ing dadane, aku rumangsa aman
Mung wong lanang lan aku nglawan jagad iki sampeyan ngerti apa aku Cruisin 'nganti srengenge srengenge kita bakal dadi kepala metu
Dippin 'liwat kutha aku lan niggys babagan apa sing diomongake babagan aku.'
Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita
Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita

Dina Minggu Minggu ing tape tape
Wanita ing bom katon tengen kanggo dek trek iki
Floatin 'ing dalan gedhe ing 65
Malika nggulung ndhuwur supaya aku bisa rumangsa gunung sing dhuwur banget ya
Roda nganggo roda nalika aku ngethok rikat rambut iki Yep aku mudhun bis kaya ora ana sing seneng karo
Watchin 'srengenge dadi flyest kanthi sisih ndhuwur mudhun
Tekan ing papan sing ora dak wenehi ngarep, aku bakal nyoba ngganggu
Omong-omongan sampeyan isih watara
Ya padha sibuk sanajan
Mangkene aku kudu ngerti gulung munggah windows lan kunci lawang
Iku kabeh sing dadi "popo" ing cooze iki dadi aku kerja Nguripake lan ngalahake ing antarane kursi sawetara Ya ngono carane kita nindakake ing belahan bumi sisih kulon
Kabeh wong sing dakkarepake dadi wong lanang amarga ora duwe pretendin Cruisin rumangsa angin nimbulake otakku maneh Trippin 'menyang wengi bengi' kanggo trek lemak


Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita
Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita

Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita
Aku tresna nalika kita lagi cruisin 'bebarengan Cruisin 'digawe kanggo tresna
Cruisin 'digawe kanggo kita


Klip video musik Coolio - Cruisin' nonton online



  • Coolio - Cruisin'

Lagu populer Coolio