FLOWLEZ
The Icons - Mom, We Like It Here On Earth (1994)
kidung

Cry

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Icons - Cry online


  • The Icons - Cry


Lirik lagu The Icons - Cry


People rise up to the evil
Raise your flag and make a stand
Love the world and everything on it
But never ever understand
No, never ever understand
No

Metal bars run through my head
Twisted in the hands of the working dead
They're gonna sound off sound off to the right
Live it up in my mind tonight
But that's all right, that's okay
I could've taken the easy way
I could've lift it up shut it up put it in a box
I could've turned around banned the sound take it to the underground

Cat smiles
He understands
Bowing down to the iron hands
He's gonna rip it UP
The litter box
Never die never kill that's all that's all
That's all right that's okay
I wouldn't have it another way
Dream of rain in the desert
And a day I'll have my fill
Dream of wrong right black white
Well-adjusted hermaphrodite

Lizards poke their heads outside the wall
Mother Mary's bleeding on the cross
Taxi driver fares Italian clown
Little boy is caught with his pants down

Fury through memory
I got a hi ho silver and a new TV
I got a burning passion for the never been seen
I got glory glory glory glory
One two three eternity
Three four five I'm still alive now

What I do in the basement can never be seen
He's got some big attitude 'cause he wrote the dream
He's got a parrot on his shoulder a scar on his hand
Parrot spouts these words that he don't understand
But that's all right
That's okay
I can look the other way
I am cool like the ocean nothin' ever touch me
Nothin' try nothin' die nothin' ever gonna get by
I cry

He delivers it in rainbows and shades of black and gold
Trying to tell stories that have never been told
The pawn would be piper the piper would be king
And not one would no what was happening
Said that's all right that's okay
I wouldn't have it another way
I wouldn't lift it up shut it up put it in a box
I wouldn't turn around ban the sound take it to the underground

What's here
This hemisphere
Is so Goddamn different than the next most near
Up down all around
Little droplets melt the frown
Always try always die always seem to get by
I cry
Cry, cry, cry, cry, cry, cry

Terjemahan lagu The Icons - Cry menyang basa Jawa


Wong munggah menyang piala
Angkat gendera sampeyan lan gawe seret
Tresna jagad iki lan samubarang kabeh Nanging ora tau ngerti
Ora, ora tau ngerti
Ora

Bar logam mbukak ing sirahku
Dipintal ana ing tangane wong mati sing wis kerja Dheweke bakal nyuworo swara sing bener ing sisih tengen Urip ing pikirane bengi iki
Nanging kabeh apik, pancen ora apik Aku bisa njupuk cara sing gampang
Aku wis bisa mateni, banjur dipasang ing kothak
Aku bisa mbalikke nglarang swara kasebut menyang lemah ngisor
Kucing mesem
Dheweke ngerti
Nyandhang mudhun ing tangan wesi
Dheweke bakal nyuwek UP
Kothak sampah
Aja nganti mati ora mateni kabeh iku Jarene yo ora apik opo kok
Aku ora bakal duwe cara liyane
Ngimpi udan ing ara-ara samun
Lan sawijining dina, aku bakal ngisi
Ngimpi salah putih putih sing bener
Hermaphrodite sing disesuaikan kanthi apik

Kadhangkala nyuwek ing njaba tembok Getihe Ibu Maria ing salib
Supir taksi plesir badut Italia
Bocah-bocah cilik kejiret karo celonone mudhun

Ngamuk liwat memori
Aku entuk pérak hi ho lan TV anyar
Aku semangat banget ora tau weruh ana

Aku entuk kamulyan kamulyan
Siji loro telu - Telung papat lima aku isih urip saiki

Sing tak lakoni ing ruang paling ngisor ora bisa dideleng
Dheweke entuk sawetara sikap gedhe amarga dheweke nulis impen kasebut Dheweke entuk parrot ing pundhak pundhi parut ing tangane Parrot ngetrapake tembung-tembung kasebut sing ora dingerteni
Nanging kabeh iku bener Ora apa-apa ... Aku bisa nggoleki cara liyane
Aku adhem kaya segara sing ora pernah didemek
Nothin 'nyoba nothin' die nothin 'sing nate bisa ditampa
Aku nangis

Dheweke dikirim ing pelangi lan mbandingake ireng lan emas
Njajal crita-crita sing durung nate critakake babagan
Pawon kasebut bakal dadi pipa pipa bakal dadi raja
Lan ora ana sing bakal kedadeyan
Ngandika iku pancen apik wae
Aku ora bakal duwe cara liyane
Aku ora bakal meneng supaya dipasang ing kothak
Aku ora mbalikke larangan swara njupuk menyang lemah

Apa sing ana ing kene
Hemisum iki
Apa Goddamn beda karo sing paling cedhak ing
Munggah ing saindenging
Titik cilik nyuda frown
Coba coba mesthi mati mesthi koyok
Aku nangis
Ngentek, nangis, nangis, nangis, nangis


Klip video musik The Icons - Cry nonton online



  • The Icons - Cry

Lagu populer The Icons