FLOWLEZ
The Urban Sophisticates - Classic Material (2008)
kidung

Dance With Me

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Urban Sophisticates - Dance With Me online


  • The Urban Sophisticates - Dance With Me


Lirik lagu The Urban Sophisticates - Dance With Me


We both know how this dance goes
Let's take it one step at a time
And I'll hold your hand if you hold mine
Let's take it one step a time

If it's too slow, we can change the tempo
Move your feet after mine

The DJ's playing our song
So get on your feet and dance with me (come dance with me)
You're thinking this won't last long
'Til death do us part just take my lead
Whether fast or slow, we'll last and we'll grow
In two-step moving in harmony,
Two feet, one step, one promise, love kept
Forget the past, we'll make this last

We both know how this dance goes
Let's take it one step at a time
And I'll hold your hand if you hold mine
Let's take it one step a time

If it's too slow, we can change the tempo
Move your feet after mine
Move your waist with the bass
Shake your hips and dip, babe
We can make it last for a while

For a while, oh we can make it last for a while
For a while, for a while, we can make it last for a while

Move your waist with the bass
Shake your hips and dip babe
We can make it last for a while

It's the last song, time to leave the floor
Girl I'll never leave, let's dance some more
The mood is slow, I'll hold you close
It's time to go, so turn up the lights and

Rock with me, groove with me
No need to worry, I'll never leave
So rock with me, groove with me
I love you, girl. You're all I need.

We both know how this dance goes
Let's take it one step at a time
And I'll hold your hand if you hold mine
Let's take it one step a time

If it's too slow, we can change the tempo
Move your feet after mine
Move your waist with the bass
Shake your hips and dip, babe
We can make it last for a while

For a while, oh we can make it last for a while
For a while, for a while, we can make it last for a while

Move your waist with the bass
Shake your hips and dip babe
We can make it last for a while

Terjemahan lagu The Urban Sophisticates - Dance With Me menyang basa Jawa


Kita kabeh ngerti kepiye tari iki dadi
Ayo langkah siji sekaligus
Lan aku bakal nyekel tangane yen sampeyan terus nyekel tambanku Ayo dadi sepisan langkah

Yen alon banget, kita bisa ngganti tempo
Pindhah sikil sampeyan sawise mine
Lagu DJ muter lagu kita
Dadi terus mlaku lan nari karo aku (ayo nari karo aku)
Sampeyan mikir iki ora bakal suwe
Pati tiwas kita dadi mung njupuk timbal
Apa cepet utawa alon, bakal tahan lan kita bakal tuwuh
Ing rong langkah kanthi rukun,
Rong kaki, siji langkah, siji janji, katresnan tetep
Lali kepungkur, kita bakal nggawe
pungkasan iki
Kita kabeh ngerti kepiye tari iki dadi
Ayo langkah siji sekaligus
Lan aku bakal nyekel tangane yen sampeyan terus nyekel tambanku Ayo dadi sepisan langkah

Yen alon banget, kita bisa ngganti tempo
Pindhah sikil sampeyan sawise mine Gulungake pinggul kanthi bass
Goncang pinggul lan dicelupake, bayi
Mbesuk awake dhewe bisa urip nganti sawetara wektu,

Wis sawetara suwe, oh awake dhewe bisa luwih suwe saya suwe
Suwe-suwe, suwe, bisa suwe saya entek

Gulungake pinggul kanthi bass
Goncang pinggul lan dicelup bayi
Mbesuk awake dhewe bisa urip nganti sawetara wektu,

Iki minangka lagu pungkasan, wektu kanggo ninggalake lantai
Prawan ora nate ninggal, ayo melu nari liyane Swasana alon, aku bakal cekelen sampeyan
Wayahe tak enteni, mulane lampu lan

Rock karo aku, alur karo aku
Ora usah kuwatir, aku ora bakal nate ngeculake
Dadi rock karo aku, alur karo aku
Aku tresna sampeyan, cah. Sampeyan kabeh sing dakkarepake
Kita kabeh ngerti kepiye tari iki dadi
Ayo langkah siji sekaligus
Lan aku bakal nyekel tangane yen sampeyan terus nyekel tambanku Ayo dadi sepisan langkah

Yen alon banget, kita bisa ngganti tempo
Pindhah sikil sampeyan sawise mine Gulungake pinggul kanthi bass
Goncang pinggul lan dicelupake, bayi
Mbesuk awake dhewe bisa urip nganti sawetara wektu,

Wis sawetara suwe, oh awake dhewe bisa luwih suwe saya suwe
Suwe-suwe, suwe, bisa suwe saya entek

Gulungake pinggul kanthi bass
Goncang pinggul lan dicelup bayi
Kita bisa terus nganti suwe


Klip video musik The Urban Sophisticates - Dance With Me nonton online



  • The Urban Sophisticates - Dance With Me

Lagu populer The Urban Sophisticates