FLOWLEZ
Syntax - Meccano Mind (2004)
kidung

Destiny

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Syntax - Destiny online


  • Syntax - Destiny


Lirik lagu Syntax - Destiny


This is my destiny, only child
Come on and rescue me 'cause I'm wild
This is my selection, when I'm sure
Not looking for deception like before

Beautiful creation, I adore
This sensation never felt before

How can I change the path that I'm on?
This is my destiny
This is my life, my own right or wrong
Bring it on back to me

How can I say what it is that I want?
Wisdom, speak to me
Life, you're sweet then the moment is gone
This is my destiny

Yeah, this is my intention, hear me now
Don't need correction, please me how
Breaking out the institution, crazy law
Ain't no complication, live for more

This is my destiny, only child
Come on and rescue me 'cause I'm wild

How can I change the path that I'm on?
This is my destiny
This is my life, my own right or wrong
Bring it on back to me

How can I say what it is that I want?
Wisdom, speak to me
Life, you're sweet then the moment is gone
This is my destiny

Yeah, this is my destiny

Only child, only child
Come on and rescue me 'cause I'm wild

And I'm wild
Yeah, I'm wild
Yeah, I'm wild
Yeah, I'm wild
Yeah, I'm wild, wild

Terjemahan lagu Syntax - Destiny menyang basa Jawa


Iki minangka takdir, mung anak
Ayo lan ngluwari aku amarga aku liar
Iki pilihanku, yen aku yakin
Ora golek ngapusi kaya sadurunge
Titah ayu, aku ngujo
Sensasi iki ora dirasakake sadurunge

Kepiye cara ngganti dalan sing aku lakoni? Iki takdirku
Iki uripku, hakku dhewe utawa salah
Wangsulane maneh menyang aku
Kepiye carane bisa ngomong apa sing dikepengini? Kawicaksanan, ngomong karo aku
Urip, sampeyan manis banjur wayahe ilang Iki takdirku

Ya, iki minangka tujuanku, ngrungokake aku saiki
Ora butuh koreksi, tulung aku carane
Nggawe institusi, edan hukum
Ora duwe komplikasi, urip luwih akeh

Iki minangka takdir, mung anak
Ayo lan ngluwari aku amarga aku liar

Kepiye cara ngganti dalan sing aku lakoni? Iki takdirku
Iki uripku, hakku dhewe utawa salah
Wangsulane maneh menyang aku
Kepiye carane bisa ngomong apa sing dikepengini? Kawicaksanan, ngomong karo aku
Urip, sampeyan manis banjur wayahe ilang Iki takdirku

Ya, iki takdirku

Mung anak, mung anak
Ayo lan ngluwari aku amarga aku liar

Lan saya liar
Ya, aku liar
Ya, aku liar
Ya, aku liar
Ya, aku liar, liar


Klip video musik Syntax - Destiny nonton online



  • Syntax - Destiny

Lagu populer Syntax