FLOWLEZ
Ultravox - Ingenuity (1994)
kidung

Distance

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ultravox - Distance online


  • Ultravox - Distance


Lirik lagu Ultravox - Distance


You make to much of the way I am
Like my heads in another land
Break my back on a second chance
Saying I don't wanna make it last

Won't distance you
Don't want resistance too
The track I distant you

My getting hungry doesn't need to end
Thinking I do something underhand
Another life couldn't live without
Will I ever keep you satisfied

Won't distance you
Don't want resistance too
The track I distant you

Destroy... distance... Destroys...
All this... connected to me...
Me...
Me!...
Me!...

Won't distance you
Don't want resistance too
The track I distant you

You make to much of the way I am
Like my heads in another land
Too much talking about the past
Now you seem to understand...

Terjemahan lagu Ultravox - Distance menyang basa Jawa


Sampeyan nggawe akeh cara aku
Kaya sirahku ing tanah liya
Ngilangi mundur ing kesempatan kaping pindho
Ngomong yen aku ora pengin nggawe pungkasan

Sampeyan ora bakal nyasar sampeyan
Aja pengin tahan banget
Trek aku adoh sampeyan

Luwe aku ora butuh mungkasi
Mikir aku nindakake apa-apa sing jero banget Urip liyane ora bisa urip tanpa
Apa aku bakal tetep marem sampeyan

Sampeyan ora bakal nyasar sampeyan
Aja pengin tahan banget
Trek aku adoh sampeyan

Numpes ... jarak ... Rusak ...
Kabeh iki ... wis nyambung karo aku ...
Aku ... Aku! ... Aku! ...
Sampeyan ora bakal nyasar sampeyan
Aja pengin tahan banget
Trek aku adoh sampeyan

Sampeyan nggawe akeh cara aku
Kaya sirahku ing tanah liya
Kakehan ngomong babagan kepungkur Saiki koyone ngerti ...


Klip video musik Ultravox - Distance nonton online



  • Ultravox - Distance

Lagu populer Ultravox