FLOWLEZ
Ron Sexsmith - The Last Rider (2017)
kidung

Every Last One

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ron Sexsmith - Every Last One online


  • Ron Sexsmith - Every Last One


Lirik lagu Ron Sexsmith - Every Last One


Every last star in the night
From my window
I would wish upon with all my might
'Til in that darkness I knew
Every wish would come true
Every last one

Some pray when all is lost
Hoping to find that God is listening
But the weary voice deep in my mind
Says "Who am I kidding, my Lord"
Every prayer fell short
Every last one

But my love was true
And I've tried my best to tell you in song
Every last one
Every last one

I don't mind saying I'm lost

Every last song has survived
Through the heartache
Of our humbling and insignificant lives
Telling us all to be brave
Enough to face each day
Every last one

Terjemahan lagu Ron Sexsmith - Every Last One menyang basa Jawa


Saben lintang pungkasan ing wengi
Saka jendhelaku
Aku pengin kanthi kuat kabeh ... Aku ngerti yen aku ngerti Saben pengarepane bakal kabeneran
Saben pungkasan

Sawetara ndedonga nalika kabeh wis ilang
Pengarepan yen Gusti Allah ngrungokake
Nanging swarane luh ing pikiranku Sauran "Sapa aku bocah, Gustiku"
Saben donga saya entek
Saben pungkasan

Nanging tresnaku pancen bener Lan aku wis nyoba sing paling apik kanggo nyritakake lagu ing babagan
Saben pungkasan
Saben pungkasan

Aku ora mikir ujar aku ilang

Saben lagu pungkasan wis slamet
Liwat heartache
Saka uripe sing andhap asor lan ora pati roso

Kita ngomong kabeh supaya bisa gagah
Cukup kanggo ngadhepi saben dina
Saben pungkasan


Klip video musik Ron Sexsmith - Every Last One nonton online



  • Ron Sexsmith - Every Last One

Lagu populer Ron Sexsmith