FLOWLEZ
Ikillya - War For An Idea (2017)
kidung

Every Man For Himself

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ikillya - Every Man For Himself online


  • Ikillya - Every Man For Himself


Lirik lagu Ikillya - Every Man For Himself


Morality is plain to see
Without dogma or bended knee
You, me, we three
Every man for himself

Tune this tune into
A lifetime that I have been through
Therapy for little ol' me
And hopefully a new view

Morality is plain to see
Without dogma or bended knee
You, me, we three
Every man for himself

Holy, rusted
But you can still put your trust in
Me

Morality is plain to see
Without dogma or bended knee
You, me, we three
Every man for himself

Admission of the unexplained
Memory retained or planted
Or taken for granted
Admission of the unexplained
Memory retained or planted
Or taken for granted

Holy, rusted
But you can still put your trust in
Me
And stand on my back
But don't forget I'll build back
I'll build back again
I'll build back again from nothing
From nothing

Morality is plain to see
Without dogma or bended knee
You, me, we three
Every man for himself

Spirits, gods or weakened states
Echoes of fates that you fear
Transmitted electronically, now sonically
Chilling all that you hold dear

Holy, rusted
But you can still put your trust in
Me
Holy, rusted
But you can still put your trust in
Me
Holy, rusted
But you can still put your trust in
Me

Terjemahan lagu Ikillya - Every Man For Himself menyang basa Jawa


Moralitas polos kanggo ndeleng
Tanpa dogma utawa lutut luh
Sampeyan, kula, kita telung
Saben wong kanggo awake dhewe
Tutorial iki dadi
Sawijining umur sing wis tak lakoni liwat
Terapi kanggo ol ol aku
Lan muga-muga tampilan anyar

Moralitas polos kanggo ndeleng
Tanpa dogma utawa lutut luh
Sampeyan, kula, kita telung
Saben wong kanggo awake dhewe
Suci, berkat
Nanging sampeyan isih bisa dipercaya ing
Aku

Moralitas polos kanggo ndeleng
Tanpa dogma utawa lutut luh
Sampeyan, kula, kita telung
Saben wong kanggo awake dhewe
Diakoni babagan
sing ora dijlentrehake Memori disimpen utawa nandur
Utawa dijupuk kanggo diwenehake
Diakoni babagan
sing ora dijlentrehake Memori disimpen utawa nandur
Utawa dijupuk kanggo diwenehake

Suci, berkat
Nanging sampeyan isih bisa dipercaya ing
Aku
Lan ngadeg ing mburi saya Nanging aja lali aku bakal mbangun maneh Aku bakal mbangun maneh
Aku bakal mbangun maneh saka apa-apa
Saka apa-apa

Moralitas polos kanggo ndeleng
Tanpa dogma utawa lutut luh
Sampeyan, kula, kita telung
Saben wong kanggo awake dhewe
Spirits, dewa utawa negara sing ringkih
Gempa saka nasib sing sampeyan wedi
Dikirim elektronik, saiki sonically
Chilling kabeh sing sampeyan tresnani

Suci, berkat
Nanging sampeyan isih bisa dipercaya ing
Aku
Suci, berkat
Nanging sampeyan isih bisa dipercaya ing
Aku
Suci, berkat
Nanging sampeyan isih bisa dipercaya ing
Aku


Klip video musik Ikillya - Every Man For Himself nonton online



  • Ikillya - Every Man For Himself

Lagu populer Ikillya