FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Exercise Yo' Game

nampilake
album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Exercise Yo' Game online


  • Coolio - Exercise Yo' Game


Lirik lagu Coolio - Exercise Yo' Game


When I was fifteen years old
Straight dope game I was told
I went from selling pennies of the riders dank ah (riders dank ah)
Timin' ass think of slangin' crank (think of slangin' griqua)
Situation critical, phone home phone home
Talkin' on my digital call phone
Ya seen a boatload of situations for dangleations
Invalid ghetto pass late ass registrations
Boy I tell you shit is pitiful, damn!
Vocally repentable, dead right!
I try to stay away from artificial (artificial)
Plastic ass (plastic ass), pleather motherfuckin' individuals
(Fuckah!)

Exercise yo' game mayn
'Cause things is changin' and rearrangin'
Exercise yo game mayn
Just use yo' brain mayn don't run the same game

Exercise yo' game mayn
Fertilize yo' grass, playa get da cash
Exercise yo' game mayn
But you gotta make it last!

One lone loco rides away
Into the sunset but, I ain't done yet
Respect yourself and wear your vest
Keep your guard up 'cause fools be hard up
When you hittin' dips better check yo' clips and
Watch the police and the Bloods and the Crips
Anyway you dudes got ta pay your dues
Keep one in the chamber 'cause the shoes always loose
Rubber wheels beat rubber heels anyday
Put the green in your jeans and get the holes out ya halo
Or you can stay broke while your homies is rollin' smokes
And sippin' yak and smokin' dank and tellin' jokes, haha
Pa-pap, pa-pap, fool you can have that
I worked too hard for mine, to let you take a dime
No pain no gain no pocket change
Prepare yourself for battle, exercise yo' game

Exercise yo' game mayn
Make your money grow don't you be no hoe low
Exercise yo' game mayn
Keep your works on tight to make yo' stash stay right and

Exercise yo' game mayn
Fertilize your grass, playa get yo' cash
Exercise yo' game mayn
Playa get your coins, be like Donald Goines
Have heart have money man, have heart have money man ya know

I got next you wanna run with me homey (yeap)
Well I don't need playas in the paint who cain't do nuttin' fo' me
Show me get down nigga (right) we can make sumpim happen (yeah)
I'm West coast Eastside East hood slum gangsta rappin'
Niggaz say you want to be affiliated (yeah)
Well let me warn you, I'm the kind of playa that's really hated
I'm rated X like Malcolm
E-40, Coolio, and KAM sprinkle game like talcum
You want to make money in the game well let me show you
How to do for self 'cause ain't nobody gon' do this for you
Oh you caught like lint, if you waitin' on the mystery God
'Cause ain't nobody gonna give you shit
You gotsta get up, off yo' ass
And put yourself in heaven on Earth, before you pass
And exercise yo' game, exercise yo' game fool

Peep game from a young ass, rollin' on the one way
Foot to the gas got the indo mixed with hash
Monday through Sunday and all in-between
I fiend for my paper, my fed, and my green
Ain't no busters or no suckers on my team or in my mattress
Just call me the Pimp
And you can call me the Rat
Watch my feet hit the tracks it, ain't no lookin' back
I'm on a mission tryin' to put my fuckin' click on the map
But these niggaz don't know the half
Runnin' with riff raff but I got some game for your bitch ass
'Cause your game is weaker than an anorexic
I exercised my game until I had my game perfected
I wrote the game on paper then I put the game on record
You better check it nigga don't you every disrespect it
E-x-e-r-c-i-s-e, y-o-g-a, m-e for-dy/40
Thevz in the house better exercise yo' game
Exercise yo' game

Have heart have money mayn, have heart have money mayn, ya know

Exercise yo' game mayn
Make your money grow don't you be no hoe low
Exercise yo' game mayn
Keep your works on tight to make your stash stay right and

Exercise yo' game mayn
Fertilize your grass, playa get da cash and
Exercise yo' game mayn
But you gotta make it last (make it last)
All day erytime
Yeah
E-40 and tha motherfuckin Click
That's right
PMD
Yeah
Crowbar, Barr 9
Uh-huh
40 Thevz
That's right
Erytime, motherfucka
In that ass
Like Bugsy
Yeah
De massive
Uh-huh
We don't stop
My nigga Kam
We don't quit
God damn
Fuck a motherfucka -- we on hit, the Bay to L.A
Slide
Motherfucka display
All the way to Compton
Yo' game orientate in situations
Niggaz dump all on my Clickalications, I'm pervin'
Oh yeah
Erytime motherfucka
Sho' we do, don't let us in we breakin' in fool
This is what I do
Yeah E-40, Coolio, the 40 Thevz, my nigga Kam, god damn
Yeah, Barr 9 in the house

Terjemahan lagu Coolio - Exercise Yo' Game menyang basa Jawa


Nalika aku umur limalas taun
Game terus dope aku dikandhani
Aku lunga saka dodol penunggang dank ah (penunggang dank ah)
Assin Timin mikirake slangin 'crank (mikir slangin' griqua)
Kahanan kritis, omah telpon ponsel
Talkin 'ing telpon telpon digital
Ya wis ndeleng kahanan kanggo nggawe sithik
Ghetto sing ora sah ndhaptar registrasi bokong pungkasan Bocah sing dakkandhani karo sial iku apik banget, ora dikalahake! Mratobat kanthi nyata, mati langsung! Aku nyoba tetep adoh saka artine (gawean) Bokong plastik (bokong plastik), plege individu momfuckin
(Fuckah!)

Latihan game sampeyan
'Nimbulake samubarang ganti' lan nyusun ulang '
Latihan game sampeyan
Mung nggunakake otak sampeyan, ora mbukak game sing padha

Latihan game sampeyan
Suket suket yo, playa golek dhuwit
Latihan game sampeyan
Nanging sampeyan kudu nggawe pungkasan!
Siji-siji loko lone nitih adoh
Menyang srengenge nanging, aku durung rampung - Ngormati dhewe lan nganggo rompi sampeyan Terus njaga supaya 'wong gemblung bisa dadi hard
Nalika sampeyan hittin 'cekup klip pari' lan luwih apik Watch polisi lan getih lan Kripik
Yen ngono, sampeyan bosen entuk mbayar tembung sampeyan
Tetep ing salah sawijine ruangan 'njalari sepatu terus ngeculake Roda karet ngalahake tumit karet nalika sampeyan Sijine ijo ing jins lan pas metu bolongan
halo Utawa sampeyan bisa tetep bubar nalika kocapan sampeyan wis ngrokok

Lan guyon 'yak lan smokin' dank lan tellin ', haha ​​
Pa-pap, pa-pap, bodho sampeyan bisa duwe sing
Aku nyambut gawe kanthi tenanan, supaya kowe golek dhuwit senengane Ora ana rasa nyeri sing ora ana owah-owahan kanthong
Siapke awak kanggo perang, olahraga game yo

Latihan game sampeyan
Nggawe dhuwit sampeyan ora bakal dadi cangkem

Latihan game sampeyan
Terusake gaweyan kanthi ketat supaya stash yo tetep tetep lan

Latihan game sampeyan
Nggawe suket, playa njaluk awis yo Latihan game sampeyan
Playa entuk dhuwit recehan, kaya Donald Goines
Nampa atimu duweke wong, duwe ati duwe dhuwit ya ngerti

Aku mengko sampeyan pengin mlayu bareng aku ing omah (yeap)
Aku ora perlu playas ing cat sing ora nindakake nuttin 'fo' kula Tampilake aku mudhun nigga (bener) supaya kita bisa nggawe sumpah (ya) Aku pesisir Kulon Eastside East hood slum gangsta rappin '
Niggaz ujar sampeyan pengin gabung (ya)
Ingkang kula aturaken, kula menika jinis playa ingkang saestu disengiti Aku dirating X kaya Malcolm
E-40, Coolio, lan KAM nyebarake game kaya talcum
Sampeyan pengin golek dhuwit ing game kanthi becik, lan dakkandhakake sampeyan Kepiye carane nindakake awake dhewe amarga ora ana sing gon 'nindakake iki kanggo sampeyan Oh sampeyan kejiret, yen sampeyan tunggu 'ing misteri Gusti Allah 'Nimbulake ora ana sing bakal ngewenehi sampeyan Sampeyan kudu tangi, mati kulo
Lan nyelehake swarga ing Bumi, sadurunge pass
Lan olahraga game yo, latihan game bodo sampeyan

Game peep saka bokong enom, rollin 'kanthi cara siji Mlaku menyang gas entuk indo dicampur karo hash
Senin nganti Minggu lan kabeh ana ing antarane
Aku melu kertas, panganan, lan ijo
Ora bakal busters utawa ora bakal nyedhot timku utawa ing kasur
Cukup nelpon kula Pimp
Lan sampeyan bisa nyeluk aku Tikus
Watch sikilku tekan trek kasebut, ora bakal katon maneh Aku ing tryin misi 'kanggo nyelehake fuckin' klik ing peta
Nanging niggaz iki ora ngerti separo
Runnin 'karo raff riff nanging aku golek game kanggo bokong asu sampeyan 'Nimbulake game sampeyan luwih ringkih tinimbang anorexic Aku olahraga nganti dolanan nganti rampung Aku nulis game ing kertas banjur aku main game ing rekaman
Sampeyan luwih priksa manawa nigga sampeyan ora kabeh ora ngormati
E-x-e-r-c-i-s-e, y-o-g-a, m-e for-dy / 40
Thevz ing omah luwih apik olahraga yo 'game
Olahraga game

Duwe ati duwe dhuwit, uga duwe bathi dhuwit, ya ngerti

Latihan game sampeyan
Nggawe dhuwit sampeyan ora bakal dadi cangkem

Latihan game sampeyan
Terusake gaweyan kanthi kenceng supaya stash sampeyan tetep kanthi bener lan

Latihan game sampeyan
Fertilize suket, playa entuk awis lan
Latihan game sampeyan
Nanging sampeyan kudu nggawe pungkasan (nggawe pungkasan)
Sadinten-dina erytime
Ya E-40 lan klik Ibu
Sing bener
PMD
Ya Crowbar, Barr 9
Uh-huh
40 Thevz
Sing bener
Enjing, motherfucka
Ing bokong
Kaya Bugsy
Ya De massive
Uh-huh
Kita ora mandheg
Kam nigga Kam
Kita ora mandhek
Gusti Allah ngutuk
Jancok motherfucka - kita kenek, Teluk nganti L.A Geser
Tampilan motherfucka
Kabeh cara kanggo Compton
Orientasi game Yo ing kahanan
Niggaz mbuwang kabeh ing Clickalications, aku pervin ' Oh ya Erytime motherfucka
Kita aja, aja nganti kita bakal ora bisa dikalahake Iki aku lakoni
Ya, E-40, Coolio, 40 Thevz, Kam nigga, dewa-dewa tawa Ya, Barr 9 ing omah


Klip video musik Coolio - Exercise Yo' Game nonton online



  • Coolio - Exercise Yo' Game

Lagu populer Coolio