FLOWLEZ
The Ides Of March - Vehicle (1970)
kidung

Factory Band

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Ides Of March - Factory Band online


  • The Ides Of March - Factory Band


Lirik lagu The Ides Of March - Factory Band


Everyone around me ?
Assembly line, keep a-rollin'
Don't worry about your pension
Just lift your ? ?

You better believe it
Gonna stomp until the whistle blows at five
If you see the boss, tell him Johnny ? time

I got myself a guitar
Sally, you play the pan-?
Johnny on the garbage can
And everybody else can clap-clap

You better believe it
? retire when I'm 65
? a factory child

Gather 'round when you hear us start
You can hear us jump for a mile and a quarter
We don't care, the music feels so grand

Punch the time clock in the nose
When the music starts, get on your toes
We're proud to be a member of a factory band

Gather 'round when you hear us start
You can hear us jump for a mile and a quarter
We don't care, the music feels so grand

Punch the time clock in the nose
When the music starts, get on your toes
We're proud to be a member of a factory band
I said we're proud to be a member of a factory band
I said we're proud to be a member of a factory band

Terjemahan lagu The Ides Of March - Factory Band menyang basa Jawa


Sapa wae? Garis pemasangan, terus dadi 'rollin'
Aja kuwatir pensiun sampeyan Mung angkat sampeyan? ?

Sampeyan luwih prelu dipercaya Gonna mandeg nganti wissot jotosan nganti lima Yen sampeyan ndeleng pimpinan, kandhane Johnny? wektu

Aku duwe gitar
Sally, sampeyan muter pan-? Johnny ing uwuh bisa
Lan kabeh wong liya bisa clap-clap

Sampeyan luwih prelu dipercaya ? pensiun nalika 65 taun ? anak pabrik

Gabung 'nalika sampeyan krungu kita miwiti
Sampeyan bisa ngrungokake kita mlumpat nganti setengah mil
Kita ora peduli, musik kasebut rumangsa hebat banget
Titik jam wektu ing irung
Nalika musik diwiwiti, tekan driji sikil
Kita bangga dadi anggota band pabrik

Gabung 'nalika sampeyan krungu kita miwiti
Sampeyan bisa ngrungokake kita mlumpat nganti setengah mil
Kita ora peduli, musik kasebut rumangsa hebat banget
Titik jam wektu ing irung
Nalika musik diwiwiti, tekan driji sikil
Kita bangga dadi anggota band pabrik
Aku ujar manawa kita bangga dadi anggota band pabrik
Aku ngomong manawa kita bangga dadi anggota band pabrik


Klip video musik The Ides Of March - Factory Band nonton online



  • The Ides Of March - Factory Band

Lagu populer The Ides Of March