FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

For My Sistas

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - For My Sistas online


  • Coolio - For My Sistas


Lirik lagu Coolio - For My Sistas


Now I didn't use the word bitch a few times in a rhyme, but
Now it's '95 so let me drop a line
This goes out to the young black queens
On the neighborhood scene
Who haven't lost their dream
I know sometimes it seems like it ain't no love
And to get where you go ya got to push an' shove
Around the way girl with hope in your heart
Do his five in the purse an' five in the start
She's the kinda woman ya take home to momma
The only kind you ever let get past the drama
Coolio know that you ain't no ho
And it's time to put you up on a pedestal seat
Queen of the entire universe
And you know how I know that you were put here first
An' to every nigga that dissed ya an' every nigga that hit ya
Accept my apologies for my brothaz...

My... sista...
Give it up for my sistas
Give it up for my sistas
Give it up for my sistas
You're all I need...

Princess of the Nile
An' sweet black sexy child
Ooh I like your style, huh
First motha on the planet
I know it's gettin' scary
And all these wannabe pimps is all that ya meet
But ya gotta shake 'em off like fleas an' nigga meat
And use your God-given talents and abilities
No matta where ya from ya get much respect
From the top of your neck to your county check
I see ya waitin' for the bus in the early morn
Brick house with a face like Leena Horne
I ain't no cap to save a ho
But I got your front
An' your side an' your back if that's what ya want
So when it's time to put it down I won't be runnin'
Ya got a dear lil' somethin' like Harriet Tubmanm, huh
No matta what ya do or where ya go
Ya got love from a nigga named Coolio...

My... sista...
Give it up for my sistas
Give it up for my sistas
Give it up for my sistas
You're all I need...

Hernie Dipp got the lips, finga tips, and the hips
Ta make mice outa the crazy-ass Bloodz and Crypts
Make a nigga sing a song all night long
Till his voice is gone
Wit' no music on
You can be a busta on a hardass low
An' should be down wit' your ass when your poor and broke
And um uh
Every time ya need I'll owe ya
Gotta do is make a phone call, 'cause
When ya say 'come' ya know she's on her way
Wit' no hesitance
An' any type of the leg
I talk about my granny
Batana, an' Vanita
Jacki an' Nicole an' Grandy an' Artisha
I gots to give credit where credit is due
An' all credit that is credited is credit to you
I give praise to your wayz
An' for all my day
Apologies much respect to the sons I raise...

My... sista...
Give it up for my sistas
Give it up for my sistas
Give it up for my sistas
You're all I need...

Terjemahan lagu Coolio - For My Sistas menyang basa Jawa


Saiki aku ora nggunakake tembung asu sawetara kaping ing sajak, nanging
Saiki '95 dadi ayo ngeculake garis
Iki dadi ratu enom enom
Ing pemandangan lingkungan
Sing ora ilang idamane
Aku ngerti Kadang misale ora kaya cinta
Lan kanggo njaluk menyang ngendi sampeyan, ya kudu nyorong gandheng cukur Sekitar dalan karo bocah wadon sing duwe pengarep-arep karo atimu
Nindakake limang wong ing dompet 'limang wiwit wiwitan
Dheweke wanita apikan banget mulih menyang momma
Siji-sijine jinis sing sampeyan nate mari ngliwati drama kasebut Coolio ngerti yen sampeyan ora ana ing kene Sareng waktune kanggo ngadeg sampeyan ing kursi lenggahan
Ratu ing jagad kabeh Lan sampeyan ngerti carane aku ngerti yen sampeyan wis diselehake ing kene dhisik Lan 'kanggo kabeh nigga sing mèlu-mèlu' saben nigga sing nyerang Tampa panyuwunku kanggo brothaz ...

Pendhaftaran ... sista ...
Pasrahake kanggo sistopiku
Pasrahake kanggo sistopiku
Pasrahake kanggo sistopiku
Sampeyan kabeh sing dak butuhake ...

Putri Kali Nil
Anak sing seksi ireng manis
Ooh aku seneng karo gaya sampeyan, huh
Motha pertama ing planet iki Aku ngerti iku gettin 'medeni
Lan kabeh pimpa wannabe iki kabeh sing ketemu
Nanging sampeyan kudu goyangake kaya klega daging nigga
Lan nggunakake bakat lan kemampuan sing diwenehake Gusti Allah
Ora ana matta saka ngendi ya, bakal entuk pangormatan
Saka ndhuwur gulu menyang mriksa kabupaten sampeyan Aku weruh ya ngenteni 'bis nalika awan awal Omah bata nganggo rai kaya Leena Horne
Aku ora duwe cap kanggo nyimpen

Nanging aku kudu ngarep
'Sisih sampeyan lan punggung sampeyan manawa iku sing dikarepake
Dadi, yen wektune dilebokake aku ora bakal runnin ' Ya entuk 'somethin' sing dikasihi kaya Harriet Tubmanm, huh
Ora ana sing kudu ditindakake utawa menyang endi sampeyan Ya entuk katresnan saka nigga sing jenenge Coolio ...

Pendhaftaran ... sista ...
Pasrahake kanggo sistopiku
Pasrahake kanggo sistopiku
Pasrahake kanggo sistopiku
Sampeyan kabeh sing dak butuhake ...

Hernie Dipp entuk lambe, tips finga, lan pinggul
Nggawe tikus-ulis karo Bloodz lan Crypts sing edan
Gawe nigga nyanyi lagu ing saindenging wengi
Nganti swarane wis ilang
Ora musik musik ing
Sampeyan bisa dadi busta ing basa atos
Asma kasebut kudu disuda nalika sampeyan mlarat lan rusak Lan um uh Saben-saben ya, aku kudu mbayar
Apa sing kudu ditindakake yaiku nggawe telpon, amarga nyebabake
Yen ujar 'ayo' ngerti ngerti dheweke bakal lunga Wit 'ora ragu-ragu
Apa jinis sikil " Aku ngomong babagan brambang
Batana, sawijining 'Vanita
Jacki lan 'Nicole lan' Grandy an 'Artisha
Aku golek kridit ing ngendi kredit kudu dibayar
Kredit kabeh sing wis dikonfirmasi yaiku kredit kanggo sampeyan Pujian kanggo wayz sampeyan Lan 'kanggo kabeh dina
Nyuwun pangapunten kalian putra-putra ingkang kulo ...

Pendhaftaran ... sista ...
Pasrahake kanggo sistopiku
Pasrahake kanggo sistopiku
Pasrahake kanggo sistopiku
Sampeyan kabeh sing dak butuhake ...


Klip video musik Coolio - For My Sistas nonton online



  • Coolio - For My Sistas

Lagu populer Coolio