FLOWLEZ
Montgomery Gentry - Some People Change (2006)
kidung

Free Ride In The Fast Lane

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Montgomery Gentry - Free Ride In The Fast Lane online


  • Montgomery Gentry - Free Ride In The Fast Lane


Lirik lagu Montgomery Gentry - Free Ride In The Fast Lane


Where I come from in Kentucky
There was an old grey headed man
The day I left he said, Sonny
Well, I know you got some big plans

Round here we all think you're something
But out there that doesn't mean nothing
There ain't no free ride in the fast lane
For every ounce of pleasure
There's a pound of pain
You better love it if you play this game
Cause there ain't no free ride in the fast lane

I made my way to the city
And met a long-legged beauty queen
I thought she'd always be with me
But she played me like a slot machine
Soon as I ran outta money
She said you're real cute but honey

There ain't no free ride in the fast lane
For every ounce of pleasure there's a pound of pain
You better love it if you play this game
Cause there ain't no free ride in the fast lane

Woke up in Dallas this morning with the mg flu again
Another party waiting in Houston
With 10,000 of our closest friends
Well, I ain't slowing down and I ain't gonna sleep
Man, 'cause I got a promise to keep
Keep baby

One thing in this life is certain
You're either dead or you're hurting
There ain't no free ride in the fast lane
For every ounce of pleasure there's a pound of pain
Hey, you better love it if you play this game
Cause there ain't no free ride in the fast lane

Jump in and hold on
'Cause we ain't playing no games
Jump in sit down shut up and hold on
Kick them mules and let's get the hell outta here

Terjemahan lagu Montgomery Gentry - Free Ride In The Fast Lane menyang basa Jawa


Saka ngendi aku saka Kentucky Ana wong tuwa sing ora duwe warna abu-abu
Dina aku mangkat dheweke kandha, Sonny
Ya, aku ngerti sampeyan entuk sawetara rencana gedhe
Bunder ing kene, kita kabeh mikir sampeyan pancen barang Nanging ing njaba sing ora ana artine
Ora bisa numpak gratis ing jalur cepet Kanggo saben ons kesenengan
Ana setengah lara pain Sampeyan luwih seneng yen sampeyan main game iki
Nimbulake ora bisa numpak gratis ing jalur cepet
Aku lunga menyang kutha
Lan kepethuk karo ratu kaendahan sing dawa -
Aku rumangsa yen dheweke mesthi urip bareng karo aku Nanging dheweke main kula kaya mesin slot
Ora suwe nalika aku golek dhuwit
Dheweke ujar yen sampeyan cute banget nanging madu

Ora bisa numpak gratis ing jalur cepet Kanggo saben ons penggalihipun dhumateng ana setengah lara pain Sampeyan luwih seneng yen sampeyan main game iki
Nimbulake ora bisa numpak gratis ing jalur cepet
Bangun ing Dallas esuk iki kanthi flu mg maneh
Pesta liyane sing ngenteni ing Houston
Kanthi 10.000 kanca sing paling raket
Ya, aku ora kalem lan aku ora turu? Manungsa, amarga aku entuk janji bakal tetep tetep Jaga bayi

Siji bab ing urip iki yaiku tartamtu
Sampeyan salah siji wis mati utawa sampeyan lagi lara Ora bisa numpak gratis ing jalur cepet Kanggo saben ons penggalihipun dhumateng ana setengah lara pain Hei, sampeyan luwih seneng yen sampeyan main game iki
Nimbulake ora bisa numpak gratis ing jalur cepet
Langsung lan tahan terus 'Nimbulaké kita ora main game
Langsung lenggah lan tahan terus
Nyepak wong-wong mau lan mari njaluk metu neraka


Klip video musik Montgomery Gentry - Free Ride In The Fast Lane nonton online



  • Montgomery Gentry - Free Ride In The Fast Lane

Lagu populer Montgomery Gentry