FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Fucc Coolio

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Fucc Coolio online


  • Coolio - Fucc Coolio


Lirik lagu Coolio - Fucc Coolio


Hello
Yo what's up homeboy, I'm out front the club, what's goin' on, there's a lot around the corner this muthafucka is cracking,
What
Hell yeah, man y'all better bring your ass down here man.
We on our way man, we're coming through then...
Aight, look, look, look. I'ma tell homeboy at the do' to let y'all in.
Hook it up, hook it up!
Nigga sac, nigga bring a sac.Stop at some jamaicans and shit.
We're on our way.
All right then.
Aight.

Hey wassup Coolio, how many you got wit you?
Aa it's just me right now but the 40 Thevz on their way, so be on the look for 'em.
Right. Hey you muthafuckas move back, man. One line.

Man, look, look. There go that nigga Coolio. They're lettin' him in with tennis shoes and shit. Don't wanna let us in.
Fuck that nigga Coolio, man. I'm gonna fuck that nigga up.

Terjemahan lagu Coolio - Fucc Coolio menyang basa Jawa


Halo Yo apa homeboy, aku metu ing ngarep klub, apa sing ditrapake, akeh sing mubeng-mumpung iki, Apa Ya, wong lanang bakal nggawa bokong sampeyan ing kene Kita mlaku, kita bakal terus teka ...
Dhuwur, katon, deleng, dipikir. Aku arep ngomong marang homeboy ing pakaryan 'supaya mlebu omah.' Ranggul, seret! Nigga sac, nigga nggawa sac.Stop ing sawetara jamaik lan telek Kita lagi mlaku Suwe-suwe.
Cepet.

Hei wassup Coolio, sepira sampeyan wis ngerti? Ya mung saiki aku, nanging Thevz 40 ing dalan, supaya goleki 'em Bener. Hei sampeyan muthafuckas pindhah maneh, wong. Siji baris
Wong, ndelok, deleng. Ana sing nigga Coolio. Dheweke dilebokake nganggo sepatu tenis lan taek. Ojo njaluk awake dhewe mlebu

Jancok sing nigga Coolio, wong. Aku arep jancok sing nigga.


Klip video musik Coolio - Fucc Coolio nonton online



  • Coolio - Fucc Coolio

Lagu populer Coolio