FLOWLEZ
Ultravox - Ingenuity (1994)
kidung

Future Picture Forever

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ultravox - Future Picture Forever online


  • Ultravox - Future Picture Forever


Lirik lagu Ultravox - Future Picture Forever


Time rolled by and I held out my hand and touched an illusion
That I would find... if I could see in the future
And I could tear up the picture
The future picture forever... and ever

Lying was good for I teased it with my hand
When outside in the wilds...
If I could see the future
And I could tear up the picture
The future picture forever... and ever... and ever

I the fool and I just don't understand
One last history... good time to you
If I could see the future
And I could tear up the picture
The future picture forever... and ever... and ever

If I could see the future
And I would tear up the picture
The future picture forever...
Ooh
The future picture forever...
The future picture forever...
The future picture forever...

Terjemahan lagu Ultravox - Future Picture Forever menyang basa Jawa


Wektu diluncurake lan aku nyekeli tangan lan ndemek ilusi Sing aku bakal nemokake ... manawa aku bisa ndeleng ing mangsa ngarep Lan aku bisa nyuwek gambar
Gambar ing salawas-lawase ... lan tau

Ngapusi apik amarga aku digoda nganggo tanganku Yen ana ing njaba ...
Yen aku bisa ndeleng mbesuk
Lan aku bisa nyuwek gambar
Gambar ing salawas-lawase ... lan tau ... lan tau ...
Aku wong bodho lan ora ngerti
Siji sejarah pungkasan ... wektu sing apik kanggo sampeyan
Yen aku bisa ndeleng mbesuk
Lan aku bisa nyuwek gambar
Gambar ing salawas-lawase ... lan tau ... lan tau ...
Yen aku bisa ndeleng mbesuk
Lan aku bakal nyuwek gambar
Gambar ing salawas-lawase ...
Ooh
Gambar ing salawas-lawase ...
Gambar ing salawas-lawase ...
Gambar ing salawas-lawase ...


Klip video musik Ultravox - Future Picture Forever nonton online



  • Ultravox - Future Picture Forever

Lagu populer Ultravox