FLOWLEZ
Black Sabbath - Forbidden (1995)
kidung

Get A Grip

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Black Sabbath - Get A Grip online


  • Black Sabbath - Get A Grip


Lirik lagu Black Sabbath - Get A Grip


I see it on the TV, it's playing on my mind,
Everything I see has got something to do with killing my brother.

Just another mind game? or maybe it's a sign,
When the child with a gun holds it up to the head of his brother.

Well that ain't nice. Gotta get a grip, gotta get a hold on life,
Gotta get a grip 'cause you're gonna slip, yeah.

Somebody tell me, where did we lose?
Where's the point that we lost the control to live with each other?
Mister politician, searching for a lie.

What's the truth? will the youth find the proof for a revolution?

Cause that ain't nice, gotta get a grip, gotta get a hold on life
Gotta get a grip 'cause you're gonna slip, on ice,
Gotta get a grip, gotta get a hold on life
Gotta get a grip 'cause you're gonna slip

Gotta get a hold of the situation, gotta get you into my life,
Gotta get a hold and get it moving.
I can't tell you what you need to know it's up to you, oh yeah

That ain't nice, gotta get a grip, gotta get a hold on life
Gotta get a grip, 'cause you're gonna slip, on ice,
Gotta get a grip, gotta get a hold on life
Gotta get a grip 'cause you're gonna slip.

Gotta get a hold of the situation, gotta get a hold on life,
Gotta get a grip and get it moving,
I can't tell you what you need to know, it's up to you, oh yeah.

Don't your blood run cold, don't the sorrow show,
Hold on tight to what you have.
See it in your eyes, don't it make you cry,
Get a grip and shake the can.
Get a grip, yeah, get a grip, yeah, get a grip, yeah,
Get a grip, get a grip, get a grip, get a grip, get a hold.
Get a grip on life, get a grip on life, get a grip on life,
Yeah get a grip.

Terjemahan lagu Black Sabbath - Get A Grip menyang basa Jawa


Aku ndeleng iki ing TV, lagi diputer ing pikiranku,
Kabeh sing dakkandhakake wis ana gandhengane karo mateni sedulurku
Mung game pikiran liyane? utawa mungkin tandha,
Nalika bocah kanthi bedhil, nganti tekan sirahe sedulur.

Ora apa sing apik. Kudu entuk genggeman, kudu nahan urip,
Aku kudu nggegirisi 'amarga sampeyan bakal kelangan, ya
Ana wong sing ujar aku, ngendi kita kalah? Kepriye manawa kita kelangan kendharaan supaya bisa urip bebarengan?
Politisi sing bisu, golek ngapusi
Apa sing bener? Apa para pemuda bakal nemokake bukti revolusi?
Nimbulake sing ora apik, kudu nyegat, kudu ditahan urip
Aku kudu nggegirisi amarga sampeyan bakal nyesel, es Kudu entuk genggeman, kudu nahan urip
Aku kudu nggegirisi amarga sampeyan bakal kelangan

Aku kudu nahan kahanan kasebut, kudu urip sampeyan,
Kudu entuk ditahan lan muter kanthi cepet.
Aku ora ngerti apa sing sampeyan kudu ngerti sampeyan iku, oh ya

Ora apike, ora bakal nangkep, kudu ditahan urip
Aku kudu nesu, amarga sampeyan bakal kelangan, es Kudu entuk genggeman, kudu nahan urip
Sampeyan kudu nggegirisi amarga sampeyan bakal kelangan
Kudu entuk kahanan, kudu nahan urip,
Kudu entuk genggeman lan cepet obah,
Aku ora ngerti apa sing sampeyan kudu ngerti, iku mung sampeyan, oh
Apa getihmu ora adhem, aja nganti prilaku sedhih,
Tekan apa sing sampeyan duweke.
Delengen ing mripat, aja nganti sampeyan bisa nangis,
Gencang lan guncang kaleng Cengkah, wah, cekel, gekku, cukupe,
Nyepengake, njaluk nyegel, ngambet, nggrondhong, ngrebut Nyepakke uripe, golek panguripan, urip kanthi prelu,
Ya kepencut.


Klip video musik Black Sabbath - Get A Grip nonton online



  • Black Sabbath - Get A Grip

Lagu populer Black Sabbath