FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Get Up Get Down

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Get Up Get Down online


  • Coolio - Get Up Get Down


Lirik lagu Coolio - Get Up Get Down


1:
1 2 3 4 Get your woman on the floor
Gotta gotta get up to get down
Gotta gotta get up to get down
What up everybody so glad you're here
It's Coolio with the flow back in your ear
This ain't a fantastic voyage
But I'm still on a mission to see if I can
Get your attention
Now I want drops some information
Just a little additive to your education
I live my life by the code of the funk
600 watt AMP. 18s in the trunk
When I'm on the streets ya gotta feel my beats
So throw your hands up if you're down with the C
Double O-L-I-O with the flow
I'm lookin' for the party so let a brother know
1-2-3 it's like A-B-C if hip-hop didn't pay
I'd rap for free
2:
Slide Slide but that's the past
I gotta sumpin' brand new for that ass
If ya got beef then fool eat a pork chop
Once I get it goin' ya know it don't stop
I brake like anti-locks panties drop
From hood to hood block to block
Help I need somebody
To get it goin' on in the party
Baby you can do it take your time do it right
We can drink some yak and do it all damn night
My name ain't Wanda but I'll rock your world
I get more bounce than a Jherry Curl
Too many lookie-loos be lookin' for clues
There's a party goin' on now whatcha gonna do
So grab your partner do-see-do
If you done know who it is it's Coolio
Push, push in the bush
But don't step on the toes 'cause you might get smushed
It's the brother from around the way
And what I say I'm in the corner on three like Dr. Dre
Comin' at 'em with a pattern and a fresh pair adams
I hope he don't trip, 'cause
I don't wanna have to gat 'em
So move your body, baby, drive the homies crazy
Then when you sake that ass it's always amazin'
Ain't no party like a west coast party
'Cause a west coast party don't stop
So when you see a young nigga
In a Chevy hittin' switches
Then ya gotta give a nigga his props
I got sides in my rides and motion for your ocean
Coolio got the potion to get the party open
(Rpt. 2, 1...)

Terjemahan lagu Coolio - Get Up Get Down menyang basa Jawa


1:
1 2 3 4 Ayo wanita ing lantai
Aku kudu tangi munggah mudhun Aku kudu tangi munggah mudhun Apa sing disenengi kabeh para wong ing kene
Iku Coolio kanthi aliran bali ing kuping sampeyan Iki ora lelungan sing hebat
Nanging aku isih ana misi kanggo ndeleng apa aku bisa
Menehi perhatian
Saiki aku pengin nyelehake sawetara informasi
Cukup sithik tambahan menyang pendhidhikan sampeyan Aku urip kanthi kode funk
600 watt AMP. 18s ing batang
Yen aku lagi ing dalan, aku kudu ngrasakake ngalahake
Supaya balungake tangane yen sampeyan bakal mudhun karo C
Ganda O-L-I-O kanthi aliran
Aku lookin 'kanggo pesta kasebut supaya sedulur ngerti
1-2-3 kaya A-B-C yen hip-hop ora mbayar mbayar Aku bakal rap for free
2:
Geser Geser nanging sing kepungkur
Aku kudu nggawe account anyar kanggo bokong kasebut Yen ya kena daging sapi, wong gemblung mangan daging babi

Sawise aku njaluk ngerti, aja mandheg mandheg
Aku nglereni kathok anti anti-kunci ngilangi
Saka hood menyang blok blok kanggo mblokir
Tulung aku butuh wong liya
Kanggo njaluk goin 'ing pesta
Bayi sampeyan bisa ngetrapake wektu sampeyan kanthi bener
Kita bisa ngombe yak lan nggawe kabeh ing wayah wengi
Nami kula mboten Wanda nanging kula bakal rocking jagad sampeyan Aku entuk luwih akeh bunder tinimbang Jherry Curl
Akeh banget telusuran dadi longgar kanggo clues
Ana pesta partai saiki apa sing bakal ditindakake
Dadi cekelen pasangan sampeyan aja weruh Yen sampeyan wis ngerti sapa iku Coolio
Tekan, tekan grumbulan
Nanging aja nganti langkah ing driji sikil sampeyan bisa uga disapu
Iku sedulur saka kabeh cara
Lan apa sing dakkandhakake ana ing pojok telu kaya Dr. Dre
Comin 'at' kanthi pola lan pasangan iklan seger
Muga-muga dheweke ora ngumbara, amarga mbentuk
Aku ora pengin gatheg
Dadi pindhah awak, bayi, drive wong homo
Banjur nalika sampeyan supaya bokong iku mesthi nggumunake '
Ora bakal pesta kaya pesta pantai kulon
'Nimbulake pesta pesisir kulon ora mandheg
Dadi nalika ndeleng nigga enom
Ing ngalih Chevy hittin ' Banjur, sampeyan kudu menehi properti nigga
Aku nunggang lan ngeterake samodra Coolio entuk potion supaya partai mbukak
(Rt. 2, 1 ...)


Klip video musik Coolio - Get Up Get Down nonton online



  • Coolio - Get Up Get Down

Lagu populer Coolio