FLOWLEZ
Hortus Animae - Secular Music (2014)
kidung

God And His Disgusting Children

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu Hortus Animae - God And His Disgusting Children online


  • Hortus Animae - God And His Disgusting Children


Lirik lagu Hortus Animae - God And His Disgusting Children


Towers of ruins are standing tall, towards a gray and wrathful sky
Derelict stoups dirty with drool, can't satisfy the thirst of mice

Inhale the fever

The walls of cry do crumble down, fulfilling lungs with abrasive ash
On wounded knees, the time is now, to curve the back to the stash

No bulwark there to spurn the slugs, drained by the scorching sun
Leaving a trail they crawl and tug, more and more stunned, no longer shun

Inhale the fever, now
In a line of lepers, now

I'll stand in line before the ministry
I'll stand in line for my soul to save
I'll stand in line, but still I'm consumed
By pain and regret, it's killing me

Inhale the fever

Preserved bodies prone to worship, wedged between bricks and mould
Crusts of blood poison the surface, angrily stuck to the power they hold

Rusted chalices on forsaken altars, kept precious fluids for the wretched
Strong statues stagger and falter, when their resoluteness gets banished

Inhale the fever, now
In a line of lepers, now

I'll stand in line before the ministry
I'll stand in line for my soul to save
I'll stand in line, but still I'm consumed
By pain and regret, it's killing me

Inhale the fever, now

The creatures of the sunrise are fading in the night
Shade by shade they vanish, a process that is trite
The creatures of the sunrise have been fading in the night
Abhorring the blinding starlight that erode their very life

Children, disgusting children, deformed and helpless
Off the womb of sanctity
Children, repulsive children, reborn from filth
Animus disguised as mercy

Inhale the fever, now

Inhale the fever, now
In a line of lepers, now

I'll stand in line before the ministry
I'll stand in line for my soul to save
I'll stand in line, but still I'm consumed
By pain and regret, it's killing me

Inhale the fever, now
In a line of lepers, now

I'll stand in line before the ministry
I'll stand in line for my soul to save
I'll stand in line, but still I'm consumed
By pain and regret, it's killing me

Inhale the fever, in a line of lepers, now

Terjemahan lagu Hortus Animae - God And His Disgusting Children menyang basa Jawa


Tenaga-sisa reruntuhan tetep dhuwur, tumuju langit abu-abu lan murka Ngalahake reged kanthi reged, ora bisa nglegakake ngelak saka tikus
Ambegan mriyang

Tembok nangis ora ambruk, ngrampungake paru-paru kanthi awu kasar Ing dhengkul sing tatu, saiki saiki, kanggo ngukur mundur menyang stash

Ora ana bulwark ing kana sing bakal nylekit slugs, disemprotake dening srengenge panas Ninggalake dalan padha nyusup lan tug, saya suwe saya kaget, ora ana maneh sing mandheg

Inhale mriyang, saiki
Ing garis kusta, saiki

Aku bakal ngadeg ing ngarepe pelayanan
Aku bakal ngadeg sego rasane kanggo nylametake
Aku bakal ngadeg terus, nanging isih dikonsumsi
Kanthi lara lan getun, iku mateni aku
Ambegan mriyang

Badan sing dipelihara bakal disembah kanggo disembah, dipasang ing antarane bata lan cetakan
Kapercayan saka getih beracun ing permukaan, kanthi anget tumancepake kekuwatan sing dikepengini

Chalices sing dipercaya ing misbyah sing diabaikan, tetep cairan larang regane kanggo karusakan
Patung gagah lan banter, yen ketetapane bakal ilang
Inhale mriyang, saiki
Ing garis kusta, saiki

Aku bakal ngadeg ing ngarepe pelayanan
Aku bakal ngadeg sego rasane kanggo nylametake
Aku bakal ngadeg terus, nanging isih dikonsumsi
Kanthi lara lan getun, iku mateni aku
Inhale mriyang, saiki

Kewan saka srengenge surem ing wayah wengi
Shade dening iyub-iyub dheweke bakal ilang, proses sing angel banget Kewan saka srengenge wis surem ing wayah wengi
Geguritan buta bedhang sing njeblug uripe
Bocah-bocah, bocah sing njijiki, cacad lan ora duwe daya tahan
Off ing rahim kesucian
Bocah-bocah, bocah sing repulsive, lair maneh saka
Kewan nyamar minangka sih-rahmat

Inhale mriyang, saiki

Inhale mriyang, saiki
Ing garis kusta, saiki

Aku bakal ngadeg ing ngarepe pelayanan
Aku bakal ngadeg sego rasane kanggo nylametake
Aku bakal ngadeg terus, nanging isih dikonsumsi
Kanthi lara lan getun, iku mateni aku
Inhale mriyang, saiki
Ing garis kusta, saiki

Aku bakal ngadeg ing ngarepe pelayanan
Aku bakal ngadeg sego rasane kanggo nylametake
Aku bakal ngadeg terus, nanging isih dikonsumsi
Kanthi lara lan getun, iku mateni aku
Inhale mriyang, ing baris sing lara kusta, saiki


Klip video musik Hortus Animae - God And His Disgusting Children nonton online



  • Hortus Animae - God And His Disgusting Children

Lagu populer Hortus Animae