FLOWLEZ
Duman - Eski Köprünün Altında (1999)
kidung

Halimiz Duman

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Duman - Halimiz Duman online


  • Duman - Halimiz Duman


Lirik lagu Duman - Halimiz Duman


Giderek dağı duvarı aştık
Yardan uzak aleme daldık
Aman aman çaresiz kaldık
Halimiz duman aman

Giderek kanımız zehir dolmuş
Yoldan çıkan kurda yem olmuş
Dost dediğin kalbini soymuş
Halimiz duman aman

Nerde yaşarsan yaşa babam
Sevgi aşk hepsi yalan
Giderek dağı duvarı aştık
Yardan uzak aleme daldık
Aman aman çaresiz kaldık
Halimiz duman aman

Nerde yaşarsan yaşa babam
Sevgi aşk hepsi yalan
Giderek kanımız zehir dolmuş
Yoldan çıkan kurda yem olmuş
Dost dediğin kalbini soymuş
Halimiz duman aman

Terjemahan lagu Duman - Halimiz Duman menyang basa Jawa


Kita mboko sithik nyebrang tembok gunung
Kita mlebu dunyo adoh saka sesuk
Oh, kita ora kuwat. Negara kita ngrokok
Ulasan Getih kita keracunan mboko sithik
Yaiku umume serigala ing dalan dalan
Kanca ngrampok ati sing diarani
Negara kita ngrokok
Ulasan Nang endi wae kowe manggon, bapakku
Asih katresnan iku kabeh cidra
Kita mboko sithik nyebrang tembok gunung
Kita mlebu dunyo adoh saka sesuk
Oh, kita ora kuwat. Negara kita ngrokok
Ulasan Nang endi wae kowe manggon, bapakku
Asih katresnan iku kabeh cidra
Getih kita keracunan mboko sithik
Babagan kasebut minangka umume serigala saka cara

Kanca ngrampok ati sing diarani
Kahanan kita kalebu asap


Klip video musik Duman - Halimiz Duman nonton online



  • Duman - Halimiz Duman

Lagu populer Duman