FLOWLEZ
Murs - ....The End Of The Beginning (2003)
kidung

Happy Pillz

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Murs - Happy Pillz online


  • Murs - Happy Pillz


Lirik lagu Murs - Happy Pillz


(Aesop Rock)
MURS, you should go get us some food

(MURS)
All right, this is the best I can do... what do you want?

(Aesop Rock)
Aesop's getting hungry

(MURS)
Well what do you want?

(Aesop Rock)
What's on your mind, Big MURS?

(MURS)
Shit, the end of the world with a wife at home I pretend is my girl

(Aesop Rock)
Did you take your meds today?

(MURS)
20 milligrams worth, but I'm still so amped I can kill a damn verse
What's on your mind Aes Rock?

(Aesop Rock)
Shit, the roaches in the kitchen that I scream on
Everyday but for some reason they don't listen

(MURS)
Did you take your meds today?

(Aesop Rock)
Yeah, 20 milligrams worth, but I'm feeling so amped I can kill a damn verse

(Aesop Rock)
I was cooling at the park with a couple of other Jukies
An animated glitch suspended like milk money bullies
I calculate my comfort zone by how baggy the hoodie
I calibrate pyrotechnics on how crappy the jewelry
(I keep it Dirty) Like What? My vibes on that old "Ha ha ha Stick 'Em"
Like a 1950-something wire hanger abortion victim
99 bottles of happy pills on the wall
Take 'em down, pass 'em around before me and MURS eat 'em all

(MURS)
I was cooling at the park with a couple of other Jukies
We were paused taking on all comers like some bookies
Rookies running up with their run-of-the-mill raps
Crashed, hit 'em all up with hundreds of ill slaps
The Harlem Backslap just happens to be my favorite
You take it from your shoulder then you take 'em to the pavement
We don't take shit but we take our medication
And we bust them raps back to Prozac Nation

I wanna go home, I need to take my happy pills again
I wanna go home, I need to take my happy pills again
I gotta go home, I need to take my happy pills again
I wanna go home, I need to take my happy pills again

(Aesop Rock)
Blockhead, this beat sounds like the theme song to the
Huston 500 Marathon Fuck-Fest
Get laughed at like dude last in line tryin' to fuck that's suspect
Who's ante's up next? Duck I'm buckin' with bonsai column big pimpin'
With less money and women, money that's slippin'
Now it's Golden Eye with sniper rifles in the temple
Holding my bludgeoned-to-deranged cups, my triple doors tucked
Flip a little wrong tough, it's the right stuff or the wrong stuff
Wrong lyrically I'm not stuff clutch upon the mic because you suck

(MURS)
This does sound like the beat from a porno flick
Before we get up off the stage go and warn those chicks
That we're comin' with that oven-fresh DiGiorno Dick
I wanna fill you up, then fill you up
Bang this dick into your stomach until you reveal your lunch
Shove my 8 into your face and make you taste your cunt
Nah, not really, 'cause my girl would surely kill me
I only rest my cock when my XBOX enthrills me

(Aesop Rock)
MURS is my pharmacist cupboards full of Klonopin
I'm a serotonin re-uptake inhibitor, bronze US monument
See me in hell cashing in on that See You in Hell thing
Decompose like Dorothy water bucket clutch which people smelting
And I seldom seen these weeks without the medicated crust
Settle uncivil circuits that make the cut
I'll tell you what, I'ma freak the fuck out if someone
Doesn't let me use their phone
Yo, MURS I gotta go home

(MURS)
Aes Rock is my pharmacist, he doesn't own a farm
But he owns a gang of pills that'll help and keep me calm
If you're taking this too serious I'm just gonna bomb
I'm just screwing with your head like to do 'em out with brain
Surgery inside a shed, I take the same meds
As Iron Mike Tyson, my life is rollin' out of control
Don't need a license to drive myself crazy
Catch me on his next album as long as Aesop pays me

Go to sleep, go to bed
Go to sleep, go to bed
Go to sleep, take yo ass to bed
Moherf**ker better go to sleep

Def Jux!
Motherfucker, what?

Terjemahan lagu Murs - Happy Pillz menyang basa Jawa


(Rock Rockes)
MURS, sampeyan kudu golek panganan


(MURS)
Kabeh, iki sing paling apik sing bisa dak lakoni ... apa sing sampeyan karepake?
(Rock Rockes)
Aesop tambah luwe

(MURS)
Apa sampeyan pengin?

(Rock Rockes)
Apa sing sampeyan pikirake, Gedhe MURS?
(MURS)
Shit, pungkasan jagad karo bojo ing omah sing dakkarepake yaiku prawanku

(Rock Rockes)
Apa sampeyan wis njupuk medhia dina iki?
(MURS)
20 miligram, nanging aku isih bisa mateni ayat sing ora dikalahake Apa sing sampeyan pikirake Aes Rock?
(Rock Rockes)
Waduh, jago ing pawon sing aku bengok
Saben dina nanging ora ana sebab-sebab padha ora ngrungokake

(MURS)
Apa sampeyan wis njupuk medhia dina iki?
(Rock Rockes)
Ya, 20 miligram, nanging aku rumangsa bisa mateni ayat sing ora dikalahake
(Rock Rockes)
Aku luwih adhem ing taman iki karo pasangan Jukies liyane Glitch animasi ditundha kaya basi dhuwit susu
Aku ngetung zona kenyamananku babagan kepiye baggy hoodie
Aku calibrate pyroteknik babagan crappy perhiasan
(Aku tetep Kotor) Kaya Apa? Vibes aku ing "Ha ha ha Stick 'Em" sing lawas Kaya mangsa aborsi kawat taun 1950-an
99 botol pil sing nyenengake ing tembok
Coba mudhun, pass sadurunge aku lan MURS mangan kabeh - kabeh
(MURS)
Aku luwih adhem ing taman iki karo pasangan Jukies liyane Kita padha ngaso njupuk kabeh para comers kaya sawetara bookies
Wong-wong sing mlaku-mlaku mlaku-mlaku nganggo tali sing bisa digunakake

Gempur, kenek kabeh atusan lara slamet
Harlem Backslap mung dadi favoritku
Sampeyan njupuk saka pundhak banjur sampeyan njupuk menyang trotoar
Kita ora njupuk telek nanging njupuk obat
Lan kita kesusu rame maneh menyang Prozac Nation

Aku pengen mulih, aku kudu ngombe pil bahagia maneh Aku pengen mulih, aku kudu ngombe pil bahagia maneh Aku kudu mulih, aku kudu njupuk pil sing bahagia maneh Aku pengen mulih, aku kudu ngombe pil bahagia maneh
(Rock Rockes)
Blockhead, rentengan iki kaya lagu tema kanggo
Huston 500 Marathon Fuck-Fest
Gawe ngguyu kaya wong lanang sing terakhir ing garis tryin 'kanggo jancok sing curiga
Sapa sing ante? Bebek Aku Cukup 'karo kolom bonsai gedhe pimpinan'
Kanthi dhuwit lan wanita sing kurang, dhuwit sing slippin ' Saiki Emas Mripat nganggo bedhil penembak jitu ing candhi
Nganggo cangkir kawontenan-bledge, triple door tuckes
Muncul sethithik angel, yaiku barang sing bener utawa salah Salah lyrically aku ora dadi barang ing mic amarga sampeyan nyedhot

(MURS)
Iki muni kaya ngalahake saka gulung cepet porno
Sadurunge munggah saka panggung, banjur ngelingake bocah-bocah wadon kasebut Kita comin 'karo DiGiorno Dick sing seger-seger
Aku pengin ngisi sampeyan, banjur ngisi sampeyan
Bang kontol iki menyang weteng nganti sampeyan medhot mangan awan sampeyan Gancarke sandi 8 menyang rai lan nggawe sampeyan ngrasakake cunt
Nah, dudu, 'amarga bocah wadon mesthi bakal mateni aku Aku mung ngambung pitik jago nalika XBOX ngepungake aku

(Rock Rockes)
MURS minangka lemari apoteker sing kebak Klonopin
Aku minangka seratonin inhibitor ulang serotonin, monumen AS tembaga
Delengen aku ing neraka sing awis kanggo ndeleng Sampeyan ing neraka
Nguripake kaya ember ember banyu sing disugelake dening wong Lan aku ora bisa ndeleng minggu-minggu iki tanpa kerak medik ing obat Ndandani sirkuit tanpa sipil sing nggawe potong
Aku arep ngomong apa, aku arep ngalahake manawa ana wong liya Apa aku ora nggunakake telpon
Yo, MURS aku kudu mulih

(MURS)
Aes Rock apoteker, dheweke ora duwe kebon
Nanging dheweke duwe pil sing bisa mbantu supaya saya tenang Yen sampeyan serius banget, aku bakal ngebom
Aku mung ngaco sirah kaya ngapa karo otak
Pembedahan ing njero kubur, aku njupuk meds sing padha

Minangka Iron Mike Tyson, uripku ora bisa dikendhaleni

Ora butuh lisensi kanggo nyetir aku edan Nyekel kula ing album sabanjure selagi Aesop mbayar aku
Tur turu, turu ning ngaso
Tur turu, turu ning ngaso
Tur turu, metokno yo bokong
Moherf ** ker luwih apik kanggo turu

Def Jux! Motherfucker, apa?


Klip video musik Murs - Happy Pillz nonton online



  • Murs - Happy Pillz

Lagu populer Murs