FLOWLEZ
Floater - Acoustics (2004)
kidung

Hard Parting

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Floater - Hard Parting online


  • Floater - Hard Parting


Lirik lagu Floater - Hard Parting


Rain was falling when I woke up today
Making liquid shadows on the walls
I watch you dreams flutter across your face
Why am I always going away?

All the chemicals in my brain.
All this pleasure and all this pain.
The meaning I seek in the end is coming back to you again

Hope nothing changes when I walk in the room
Hope no one sees the loneliness in my face
How can there be so much solitude
In such a crowded place?
All these chemicals in my brain.
There is pleasure and all this pain.
The meaning I seek in the end is coming back to you again

Terjemahan lagu Floater - Hard Parting menyang basa Jawa


Udan udan nalika aku tangi dina iki
Nggawe bayangan cair ing tembok
Aku ndeleng sampeyan impen ngethok ing wajah sampeyan Napa aku terus lunga?

Kabeh bahan kimia ing otakku.
Kabeh kesenengan iki lan kabeh nyeri kasebut.
Makna sing dakkarepake yaiku mengko bakal bali maneh
Muga-muga ora ana owah-owahan nalika aku mlaku ing ruangan
Muga-muga ora ana sing ndeleng kesepian ing pasuranku
Kepiye carane bisa dadi sepi banget? Ing papan sing rame kaya ngono?
Kabeh bahan kimia iki ana ing otakku Ana rasa seneng lan kabeh lara kasebut.
Teges sing dakkarepake ing mburi bakal mbaleni maneh


Klip video musik Floater - Hard Parting nonton online



  • Floater - Hard Parting

Lagu populer Floater