FLOWLEZ
Copeland - Ixora (2014)
kidung

I Can Make You Feel Young Again

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Copeland - I Can Make You Feel Young Again online


  • Copeland - I Can Make You Feel Young Again


Lirik lagu Copeland - I Can Make You Feel Young Again


Take me now, take me anywhere you're going
'Cause I can't stay here, I won't make it long
And this piece of my soul you're controlling
In this time and this space where we belong

It's worsening
It's breaking down
It's a real-life thread unwinding
You're surfacing
Just to take me down
When I feel like I'm dead, you're reviving me
When I feel like I'm dead, you're reviving me

A billion stars and here we are
The same bit of dead holding our weight
Before it drags the sun down
I can make you feel young again
And I can make you feel young again
I can make you feel nothing at all for the years that led you here
Now all your tears that are falling will never show
I can't make you feel young again

Oh (x7)

You're breathing is quickening
Take my lungs, I owe you
Lost and cold now
There's a place in my arms I can keep you

I can make you feel nothing at all for the years that led you here
Now all your tears that are falling will never show
I can make you feel young again

Terjemahan lagu Copeland - I Can Make You Feel Young Again menyang basa Jawa


Ayo kula saiki, dakgawe menyang ngendi wae sing sampeyan lakoni
'Sebab aku ora bisa nginep ing kene, aku ora bakal suwe dadi dawa Lan potongan jiwa sampeyan sing bakal ngontrol
Ing wektu iki lan papan sing kalebu kita

Dadi luwih elek
Tiwas
Pancen benang nyata sing ora dikarepake
Sampeyan lagi surfing
Cukup kanggo njupuk kula mudhun
Nalika krasa aku tiwas, sampeyan wis urip maneh
Nalika krasa aku tiwas, sampeyan wis urip maneh

Sawijining bintang milyar lan kene kita kalebu
Sedulur sing padha karo wong sing padha mati Sadurunge nyeret srengenge mudhun
Aku bisa nggawe sampeyan rumangsa enom maneh Lan aku bisa nggawe sampeyan rumangsa enom maneh Aku bisa nggawe sampeyan ora rumangsa nganti pirang-pirang taun sing ndadékaké sampeyan ing kene
Saiki kabeh luh sing ambruk ora bakal nuduhake
Aku ora bisa nggawe sampeyan rumangsa enom maneh
Oh (x7)

Sampeyan wis ambegan cepet ... Mripatku, aku kudu mbayar kowe Ilang lan adhem saiki
Ana papan ing pundhak sing aku bisa njaga sampeyan
Aku bisa nggawe sampeyan ora rumangsa nganti pirang-pirang taun sing ndadékaké sampeyan ing kene
Saiki kabeh luh sing ambruk ora bakal nuduhake
Aku bisa nggawe sampeyan rumangsa luwih enom


Klip video musik Copeland - I Can Make You Feel Young Again nonton online



  • Copeland - I Can Make You Feel Young Again

Lagu populer Copeland