FLOWLEZ
The Icons - Mom, We Like It Here On Earth (1994)
kidung

I Want

album
musisi
basa
taun


Rungokake lagu The Icons - I Want online


  • The Icons - I Want


Lirik lagu The Icons - I Want


Im sitting alone
I got the TV on
There's a squirrel in my head
But I think it might get better
There's a green Jesus on the wall
I never noticed it was so ugly
And I'm feeling numb inside
Yeah, I'm feeling numb inside

'Cause I want
And I want
I want
And I want
To be with you

I take it all back
My religions of yesterday
I see the world now
In a different shade of bullshit
You think I never cared
Well I think you're quite mistaken
My love
I'm scared inside

I'm standing on the Galapagos Islands
A girl sits at the edge of the beach
A cricket cupped
In the palm of her hand
Singing

Your body is my institution
In your mind roams these allegations
If you need so bad a name
Ill stamp on your forehead
Jesus Christ
Please let me breathe
And fulfill my soul with spiritual forgiveness
I've got no need to hide
Yeah I've got no need to hide

Terjemahan lagu The Icons - I Want menyang basa Jawa


Aku lungguh dhewe
Aku entuk TV ing
Ana bajing ing sirahku
Nanging aku mikir bisa uga luwih apik
Ana ijo Yesus ing tembok
Aku ora tau weruh yen ala banget Lan aku krasa senggur ana ing jero ruangan
Ya, aku krasa wes mlebu jero

'Sebab Aku pengin
Lan aku pengin
Aku pengin
Lan aku pengin
Supaya bareng karo sampeyan

Aku njupuk kabeh bali Pendhaftaran agama saka wingi
Aku ndeleng jagad saiki Ing iyub-iyub beda saka omong kosong
Sampeyan rumangsa ora tau peduli Wah aku wis ngerti salahmu Katresnanku
Aku wedi nang jero

Aku ngadeg ing Pulo Galapagos
Ana cah wadon lungguh ing pinggir pantai
Jangkrik jangkrik
Ing lontar tangane
Nyanyi

Badan sampeyan minangka institusi saya
Ing pikiran sampeyan ngramal tuduhan kasebut
Yen sampeyan butuh jeneng ala
Prangko lara ing bathuk
Yesus Kristus
Ayo kula ambegan
Lan ngrampungake jiwa lan njaluk ngapura spiritual Aku ora butuh ndhelikake
Ya aku wis ora perlu didhelikake


Klip video musik The Icons - I Want nonton online



  • The Icons - I Want

Lagu populer The Icons