FLOWLEZ
Montgomery Gentry - Some People Change (2006)
kidung

If You Wanna Keep An Angel

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Montgomery Gentry - If You Wanna Keep An Angel online


  • Montgomery Gentry - If You Wanna Keep An Angel


Lirik lagu Montgomery Gentry - If You Wanna Keep An Angel


There's one thing that I've learned in this life
The only thing sweeter than laughing with friends
Is the smile of a woman when you do a little something
To please her now and then
I like the night life, but I don't wanna be
One of those slouched over in the corner guys
Looking for a game that don't come here no more
Sleeping alone at night
I look a little rought, but I've got faith
That I still can change

I'm no angel
Just lucky that I found one
And I never wanna see her slowly flying out of sight
I'm not trying to preach it
But buddy, I believe it
If you wanna keep an angel
You've gotta learn to fly right

Oh, it goes without saying that I've never been
The kind of fella who would walk away
From a good time, barfight, late night party
At some stranger's place
Thing is, that a woman walked into my life shining
Maybe I'm just bathing in her light
Yeah, I know she deserves someone better than me
Yeah, I'm trying to be that guy
Truth is, this is all new to me
I guess it oughta be

I'm no angel
Just lucky that I found one
And I never wanna see her slowly flying out of sight
I'm not trying to preach it
But buddy, I believe it
If you wanna keep an angel
You've gotta learn to fly right

If you wanna keepa an angel
You've gotta learn to fly
You've gotta learn to fly right
Learn to fly right

Terjemahan lagu Montgomery Gentry - If You Wanna Keep An Angel menyang basa Jawa


Ana siji perkara sing wis tak sinau ing babagan urip iki
Siji-sijine perkara sing luwih enak tinimbang ngguyu karo kanca-kanca
Apa eseman wanita nalika sampeyan nindakake soko sethitik
Kanggo nyenengi dheweke lan mengko
Aku seneng karo wengi, nanging aku ora kepingin dadi
Salah siji saka wong-wong mau ing sudhut sudhut Nggoleki dolanan sing ora teka ing kene maneh Turu dhewe ing wayah wengi
Aku katon rada cilik, nanging aku duwe iman
Sing aku isih bisa ngganti

Aku dudu Malaikat
Mung begja yen aku nemokake siji
Aku ora kepengin weruh dheweke alon-alon mabur metu Aku ora nyoba martakake babagan iki Nanging kanca, aku percaya iku
Yen sampeyan pengin njaga malaikat
Sampeyan kudu sinau mabur kanthi bener

Oh, ora bakal ujar yen aku ora tau ana ing kene Jenis fella sing bakal mlaku adoh
Saka wektu sing apik, barfight, pesta wengi pungkasan
Ing papan liya wong liyo
Wangsulan, yaiku wong wadon mlaku menyang uripku sing mencorong
Mungkin aku mung siram ing cahya ... Ya, aku ngerti dheweke pantes wong sing luwih apik tinimbang aku Ya, aku nyoba dadi wong lanang kasebut
Kasunyatane, iki kabeh anyar kanggo aku Aku rumangsa yen wis dadi

Aku dudu Malaikat
Mung begja yen aku nemokake siji
Aku ora kepengin weruh dheweke alon-alon mabur metu Aku ora nyoba martakake babagan iki Nanging kanca, aku percaya iku
Yen sampeyan pengin njaga malaikat
Sampeyan kudu sinau mabur kanthi bener

Yen sampeyan pengin terus malaikat
Sampeyan kudu sinau mabur
Sampeyan kudu sinau mabur kanthi bener
Sinau kanggo mabur nengen


Klip video musik Montgomery Gentry - If You Wanna Keep An Angel nonton online



  • Montgomery Gentry - If You Wanna Keep An Angel

Lagu populer Montgomery Gentry