FLOWLEZ
Ultravox - Ingenuity (1994)
kidung

Ingenuity

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Ultravox - Ingenuity online


  • Ultravox - Ingenuity


Lirik lagu Ultravox - Ingenuity


Reach for the stars
(Kudos is lost)
The space race
Man on the moon
(Won't tear me apart)
Your future

Curiosity staring out
In everyone's eyes
Discover lust?
We're innocent now
Deliver us
Ingenuity right now

Ingenuity right now
Ingenuity

Send out the sound
(Galactic collide)
Lightyears
A quest for the key
(The technology)
To transport us

Curiosity steers us out
Through everyone's eyes
Discover lust
We're innocent now
Deliver us
Ingenuity right now

Discover us
They're amateurs now
Deliver us
Ingenuity right now

Ingenuity right now x3

Discover us
We're innocent now
Deliver us
Ingenuity right now

Discover us
They're amateurs now
Deliver us
Ingenuity right now

Terjemahan lagu Ultravox - Ingenuity menyang basa Jawa


Nampilake lintang-lintang
(Kudos ilang)
Balapan spasi
Wong ing rembulan
(Ora bakal nyuwek aku)
Masa depan Sampeyan
Penasaran ngintip
Ing mripat saben wong
Nemokake nafsu?
Kita polos saiki
Kirimake kita
Kepinteran saiki

Kepinteran saiki
Kepinteran

Kirimake swara
(Tembungan Galactic)
Lightyears
Usul kanggo kunci utama (Teknologi)
Kanggo ngeterake kita

Penasaran narik kita metu
Liwat mripat saben wong
Temokake nafsu
Kita polos saiki
Kirimake kita
Kepinteran saiki

Temokake kita
Dheweke amatir saiki
Kirimake kita
Kepinteran saiki

Kepinteran saiki x3

Temokake kita
Kita polos saiki
Kirimake kita
Kepinteran saiki

Temokake kita
Dheweke amatir saiki
Kirimake kita
Ingenuity saiki


Klip video musik Ultravox - Ingenuity nonton online



  • Ultravox - Ingenuity

Lagu populer Ultravox