FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Is This Me?

nampilake
album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Is This Me? online


  • Coolio - Is This Me?


Lirik lagu Coolio - Is This Me?


Yeah 1996
Coolio with the flow
Rated R superstar
LV that's right
Mossberg Smith and Wesson
Forty-five let me tell you how I learned my lesson
House party in the hood at some niggas I don't know
But I had to go they had a house full of hos
I stepped into that party with my nigga high off that head
The hos is looking good so we try to make a friend for night
Let's get it right let's get it straight
But now these punkass niggas in the party want to play a hate
I'd bust a cap to save a rat so what's up with that
It's 1996 so these bustas get no kinda of doubt
Like American Express here we go again
I never leave home without it so don't even think about it
Just let me leave and I won't have to make you bleed
But if you make an offensive move then I'm gonna have to show a groove
Back up off let's keep it soft
Don't make me have to show you who these 16 bosses be

This really ain't me no more
These streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside
This really ain't me no more
These streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside

Way back in the days we dudes don't forget a name
Now everybody wants the fame but things change ain't the same
All these sucker set-trippin' killin' for no reason
That's why I never leave the house without my nina
I love my baby carry my baby wherever I go
For these suckers get in a twist they say I beat their pimpin'
Stop wishin you was in my shoes
And learn to be yourself stop acting like somebody else
It's ninety-six and most of the homeys thinking of six feet
The six I found out if you wear partners where the friends go
Every week you don't see me I gotta put at work
I guess the shit don't stop till my gaskets drop
Stop hating my life and get your own
Be true to this game or this game will do you cold
Everywhere I go I got my back
I hate to do my all black but I must stay strapped

This really ain't me no more
These streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside
This really ain't me no more
These streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside

No no ooh I can't escape this life

I been trying to live in piece but these fools won't cease
They insist with their bullshit so I got a full clip
Chitty-chitty bang-bang doin' it's a new thing
One shot from a Jake .38 can make your brain ache
I'm the kinda nigga that don't believe in frontin'
But if you run up on me trippin' you best believe I'm dumpin'
I got bills to pay and kids to raise
And a whole generation of lost niggas to save
So I ain't got time for that yip yap
If you start some static I'm gonna have to blow your mind back
Believe that nigga daisy if you do it's true
Fuck with Coo you get done that's how we do it to it
Don't start no shit and it won't be none son
But if you do I'm going for my gun
Like Doc Holliday a nigga ain't scary
So if you want to trip then I'll be your huckleberry

This really ain't me no more
These streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside
This really ain't me no more
These streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside

This really ain't me no more
These streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside
This really really really ain't me
But the streets won't let me go
I can't escape this life
That they got me trapped inside

Terjemahan lagu Coolio - Is This Me? menyang basa Jawa


Ya 1996
Kelangan kanthi aliran aliran
Superstar Rated Rated
LV pancen bener Mossberg Smith lan Wesson
Patang puluh lima supaya dakwartakake babagan sinau babagan piwulangku
Pesta omah ing sawetara niggas sing aku ora ngerti
Nanging aku kudu lunga dheweke duwe omah sing kebak hos
Aku mundur menyang pesta kasebut kanthi kepala dhuwur saya
Sopan katon apik supaya kita nyoba nggawe kanca sak wengi
Ayo bener, ayo goleki langsung Nanging saiki iki niggas punkass ing partai pengin sengit
Aku bakal nyandhang tutup kanggo nylametake tikus supaya apa sing kasedhiya karo
Iku 1996 saéngga ora ana rasa ragu-ragu
Kaya American Express ing kene kita bakal maneh maneh Aku ora nate mangkat saka omah tanpa dipikir kaya ngene iki Cukup aku ninggalake lan aku ora kudu nggawe sampeyan getihan
Nanging yen sampeyan nggawe langkah sing nyinggung, aku kudu nuduhake alur Gawe serep ayo ayo tetep lembut Aja nggawe kula kudu nuduhake sampeyan sing 16 panggedhe iki

Iki tenan ora ono kula Lurung-lurung iki ora bakal dakparani Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk kepepet ing jero ruangan
Iki tenan ora ono kula Lurung-lurung iki ora bakal dakparani Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk kepepet ing jero ruangan

Mbalik maneh nalika jaman saiki kita wis ora lali jeneng
Saiki kabeh wong kepengin fame lan perkara kasebut ora padha Kabeh ngisep setan trippin 'killin' kasebut kanthi tanpa sebab Pramila kula nate mboten nilar omah tanpa nina kula Aku tresna yen bayi nggawa bayi ing ngendi wae aku lunga Kanggo sing nyedhot iki sepele ujar aku ngalahake pimpin Aja lali yen sampeyan duwe sepatuku
Lan sinau supaya sampeyan mandheg tumindak kaya wong liya
Umur sangang puluh nem lan umume wong liya mikir enem kaki
Enem sing aku weruh yen sampeyan nganggo mitra ngendi kanca-kanca lunga
Saben minggu, sampeyan ora weruh aku kudu kerja ing
Aku ngerti telek ora mandheg nganti bensin saya mudhun
Mungkasi ora sengit marang nyawaku lan golek dhewe
Dadi temenan game iki utawa game iki bakal kelangan sampeyan
Nang endi wae aku lunga kudu mundur
Aku ora seneng nindakake kabeh ireng nanging kudu tetep strapped

Iki tenan ora ono kula Lurung-lurung iki ora bakal dakparani Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk kepepet ing jero ruangan
Iki tenan ora ono kula Lurung-lurung iki ora bakal dakparani Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk kepepet ing jero ruangan

Ora ana ooh ora bisa uwal saka urip iki

Aku nyoba urip kanthi ringkes, nanging wong bodho iki ora bakal mandheg
Dheweke negesake omong kosong kaya aku entuk klip lengkap Bang-bang doin 'chitty-chitty anyar Siji tembakan saka Jake .38 bisa nggawe otak sampeyan lara Aku jenis nigga sing ora percaya ing ngarep ' Nanging yen sampeyan duwe trippin 'sampeyan paling percaya aku dumpin'
Aku kudu mbayar tagihan lan bocah-bocah supaya bisa ngasilake
Lan kabeh generasi ilang niggas ilang kanggo nylametake
Dadi, aku ora entuk wektu kanggo yap yap kasebut Yen sampeyan miwiti sawetara statis, aku kudu mbalikake pikiran sampeyan Percaya yen nigga daisy yen nglakoni bener
Jancok karo Coo sampeyan wis rampung yaiku carane kita nindakake iku Aja miwiti ora ana telek lan ora bakal ana putra
Nanging yen sampeyan, aku bakal nganggo bedhil
Kaya Dok Holliday sing ora nggegirisi
Dadi yen sampeyan pengin lelungan, aku bakal dadi huckleberry sampeyan

Iki tenan ora ono kula Lurung-lurung iki ora bakal dakparani Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk kepepet ing jero ruangan
Iki tenan ora ono kula Lurung-lurung iki ora bakal dakparani Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk kepepet ing jero ruangan

Iki tenan ora ono kula Lurung-lurung iki ora bakal dakparani Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk kepepet ing jero ruangan
Iki pancene pancen ora ngerti aku Nanging lurung-lurung bakal ora nglilani aku Aku ora bisa uwal saka urip iki Dheweke entuk aku kepepet


Klip video musik Coolio - Is This Me? nonton online



  • Coolio - Is This Me?

Lagu populer Coolio