FLOWLEZ
Accept Death - Accept Death (2006)
kidung

Kill Everyone

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Accept Death - Kill Everyone online


  • Accept Death - Kill Everyone


Lirik lagu Accept Death - Kill Everyone


I feel the sunshine
I feel the sun
I feel the sunshine
Kill everyone
No more
Feeling
No more
Empathy
Now you know
My insanity
Overwhelming
Hating
I feel the sunshine
I feel the sun
I feel the sunshine
Kill everyone
No more feeling
No more
Empathy
Can you feel me
Your fear is so delightful
Getting hard
Cumming
Beating
Dying
Dying

Terjemahan lagu Accept Death - Kill Everyone menyang basa Jawa


Aku rumangsa srengenge
Aku rumangsa srengenge
Aku rumangsa srengenge
Mateni kabeh wong
Ora luwih ana
Rumaos
Ora luwih ana
Empati
Saiki sampeyan ngerti
Gendharan kula
Nggegirisi
Sengit
Aku rumangsa srengenge
Aku rumangsa srengenge
Aku rumangsa srengenge
Mateni kabeh wong
Ora luwih rumangsa
Ora luwih ana
Empati
Apa sampeyan bisa ngrasakake aku Ra wedi sampeyan banget Nggawe hard
Cumming
Ngalahake
Dying
Mati


Klip video musik Accept Death - Kill Everyone nonton online



  • Accept Death - Kill Everyone

Lagu populer Accept Death