FLOWLEZ
Coolio - Gangsta's Paradise (1995)
kidung

Kinda High Kinda Drunk

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Coolio - Kinda High Kinda Drunk online


  • Coolio - Kinda High Kinda Drunk


Lirik lagu Coolio - Kinda High Kinda Drunk


Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

I'm sittin' at the bar with a hundred dollar bill
The homies is runnin' late so I got some time to kill
I'm peepin' out this freak in the booth in the corner
I think I seen her rollin' a Noble, nosin under and moanin
Two hookers walked in and they was lookin' for a vic
But they, kept on passin' me by 'cause they can recognize a trick
Twenty minutes later and two double shots of yak
I take a look up at the clock, now where the FUCK the homies at
I feel my pagers on my hipbone, who could it be
'Cause I done talked to everybody that I was 'sposed to see
Hahaa! Now I know, the story is told
And I don't even call 'em back 'cause they don't know the homie cold
I received a page my niggers from the phone in the back
I got a wink from a fine ass sista dressed in black
Another double shout of yak and now the room is spinnin'
But that's only the beginning, god damn!

Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

I take a walk out to the front to get myself some air and
See if I see the homies, but they still ain't there
There's a fool outside drunk and he want to get into it
I was strapped I coulda killed him, but I didn't do it
I opted for the walk-away, watch the busta talk away
So mister policeman, you can put your chalk away
I mobb back in the club, and, kick it at my table
Cause, niggaz be acting stupid, and stupid shit is fatal
The homies is hella late, and now I'm startin' to think
Homegirl that gave me the wink from earlier just bought me a drink
She's sittin' at a stool at the other side of the bar
Doing tricks with her tongue and a cherry like a porno star
The club is gettin' packed and the party is jumpin'
Another double shot of yak and I'm on the dancefloor bumpin'
She's licking in my ear and, now I'm feeling faded
It's 11:35 and the homies still ain't made it

Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

Now I'm on the dance floor with baby and, shit is gettin' hectic
The big homey done erected, damn I've been affected
By the funk in the boom and the booty in the room
This ain't the Commodores but this Brick House got me on zoom
Now I'm mackin and struttin and asking baby wassup
My name ain't Everlast, but I can still make you jump
Let's, hope in the Q and go somewhere and kick it like some Trojans
We can do a little drinkin', and do a little smoking
When all of a sudden I start sweatin', my stomach starts bubblin'
I hear earl coming, I think I'm in trouble *vomit sounds*
Ah shit, I got baby on her titties
I guess there go my chances of gettin' with her kitty
I turn around and stumble away and there go the homies with
Long ass trenchcoats on, laughing, sippin on 40's
Now I'm in the back of my own car curled up like a punk
'Cause I got too high and uh, got too drunk

Got kinda high and uh kinda drunk
Beer drinkin', beer-beer drinkin', eight ball

(Big throw up S-P-L-A-S-H)
SHIT!

Terjemahan lagu Coolio - Kinda High Kinda Drunk menyang basa Jawa


Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

Aku sittin 'ing bar karo tagihan dhuwit satus dolar
Homies iki runnin 'pungkasane aku entuk wektu mateni
Aku peepin metu freak iki ing pondokan ing pojok
Aku rumangsa ndeleng dheweke rollin 'Noble, nosin under lan moanin Loro hooker lagi mlebu lan dheweke bakal katon kanggo wakil
Nanging dheweke, terus dadi 'aku' amarga bisa ngerteni trik
Rong puluh menit mengko lan rong nembak kaping pindho yak
Aku ndeleng jam, saiki FUCK ing homies ing
Aku rumangsa nggeret pinggul, sing bisa dadi
'Amarga aku wis ngomong karo kabeh wong sing' ditemoni kanggo ndeleng
Hahaa! Saiki aku ngerti, critane diceritakake babagan
Lan aku malah ora ngarani 'bali maneh' amarga dheweke ora ngerti homie sing adhem
Aku nampa kaca nigger saka telpon ing mburi
Aku ngenyel saka sistopa apik banget nganggo busana ireng Seru kaping pindho liyane yak lan saiki ruangan kasebut spinnin ' Nanging iku mung wiwitane, dewa!
Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

Aku mlaku-mlaku menyang ngarep kanggo golek udhara lan
Waca yen aku ndeleng homies, nanging isih ora ana ing kana Ana wong bodho ing njaba sing mabuk lan dheweke kepengin mlebu

Aku kepencut aku bisa mateni dheweke, nanging aku ora nindakake Aku milih kanggo mlaku-mlaku, nonton omongan busta adoh Dadi polisi polisi, sampeyan bisa ngilangi kapur sampeyan Aku mobb bali maneh ing klub, lan nyepak ing meja aku Nimbulake, niggaz dadi bodho, lan taek bodho iku fatal Kanca-kanca ing rumah tangga wis telat, lan saiki aku bakal miwiti mikir - mikir Homegirl sing nyenengake aku luwih dhisik mung tuku ngombe
Dheweke sittin 'ing bangku ing sisih liya bar
Nindakake trick karo ilat lan ceri kaya bintang porno
Klub kasebut gettin 'dikempalken lan pesta kasebut yaiku jumpin' Liyane nembak jupuk yak lan aku lagi ana ing tarif tarian ' Dheweke dilat ing kuping lan, saiki aku wis kepenak
11:35 lan warga homo durung nggawe

Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

Saiki aku mlaku ing lantai nari karo bayi lan, telek
Omah gedhe sing wis dibangun, ora kena dipilara
Dening funk ing boom lan jarahan ing kamar
Iki ora Commodores nanging Gedhung Bata iki entuk aku zoom Saiki aku makin lan struttin lan takon bayi wassup
Nami kula Ora Everlast, nanging aku isih bisa nggawe sampeyan mlumpat
Ayo, ngarep-arep ing Q lan menyang endi wae lan tendha kaya sawetara Trojans
Kita bisa nindakake ngombe sethithik, lan ngrokok sithik
Nalika kabeh tiba, aku miwiti ngetokake klambine ', weteng wiwit bubblin'
Aku krungu kuping teka, aku rumangsa ngalami * muntah muni * Ah, aku njaluk bayi ing titties dheweke Aku mikir ana kasempatan gettin karo dheweke
Aku mbalikke lan kesandhung lan aku mlebu omah karo
Long trenchcoats ing, ngguyu, sippin ing umur 40 taun Saiki aku ing mburi mobil dhewe terus kaya obah
'Nimbulake saya dhuwur banget lan uh, adus banget
Dadi apik lan wis sedhih banget Beer drinkin ', bir-bir drinkin', wolung bal

(Big uncalan S-P-L-A-S-H)
SHIT!


Klip video musik Coolio - Kinda High Kinda Drunk nonton online



  • Coolio - Kinda High Kinda Drunk

Lagu populer Coolio