FLOWLEZ
Copeland - Ixora (2014)
kidung

Lavender

album
musisi
genres
basa
taun


Rungokake lagu Copeland - Lavender online


  • Copeland - Lavender


Lirik lagu Copeland - Lavender


I kissed you on a lavender hillside in the sun
You closed your eyes, slept longer
You're the one that I needed all along
But I can't feel you now
And in the corner of my heart
I still hold you close
Prop your head up and pull you to your toes
When you feel you've fallen down
But I can't feel you now

We'd run through the tall grass, ever stumbling
And never could have known it wouldn't be this way
But rest here now, I can't go on

When all our foolish words are falling in the way
Ooh in the way, so in the way
When all our foolish words are falling in the way

As time is drifting by
It's all too much to fight through all our tears
I wake alone, and I come undone
'Cause I can almost feel
Your waking eyes
Searching for mine
Fighting all your tears

Now I feel you like sunlight
Now I feel you, but it burns
And I never sleep 'cause
I can't see into your night
And now that I see you
I can't close my eyes

And if my voice happens to fall on your ears
I don't know what would happen here
If this song falls on your ears
I don't know what would happen here

Terjemahan lagu Copeland - Lavender menyang basa Jawa


Aku ngambung sampeyan ing gunung gunung lavender ing srengenge
Sampeyan ditutup mripat, turu luwih dawa
Sampeyan salah siji sing dak butuhake kabeh Nanging aku ora bisa ngrasa sampeyan saiki Lan ing pojok atiku
Aku isih tetep dadi cedhak
Munculake sirah lan tarik sampeyan menyang driji sikil
Yen rumangsa wis tiba mudhun
Nanging aku ora bisa ngrasa sampeyan saiki
Kita bakal ngliwati suket sing dhuwur, sing mesthi nggawe kesandung
Lan ora bisa ngerti yen ora kaya ngono Nanging ngaso saiki, aku ora bisa nerusake

Nalika kabeh tembung bodho kita saya mudhun
Ooh kanthi cara, semono uga cara
Nalika kabeh tembung bodho kita saya mudhun

Minangka wektu lagi mabur dening
Sampeyan kabeh akeh banget nglawan kabeh tangis kita Aku tangi, lan aku ora bakal rampung 'Sebab aku meh bisa ngrasakake
Mripat sing tangi -
Nggolek tambang
Mbahas kabeh nangis sampeyan ...
Saiki aku rumangsa seneng karo srengenge
Saiki aku ngrasakake sampeyan, nanging bisa ngobong
Lan aku ora tau turu 'sabab
Aku ora bisa ndeleng wengi sampeyan Lan saiki aku ndeleng sampeyan
Aku ora bisa nutup mripatku
Lan yen swaraku bakal dadi kupinge Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon ing kene
Yen lagu iki tiba ing kuping sampeyan
Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon ing kene


Klip video musik Copeland - Lavender nonton online



  • Copeland - Lavender

Lagu populer Copeland